Никола Лазаревић: На сећији код Хаџи-Сене

Неће ово бити прва моја опомена везана за упозорење српским политичарима, опомена да не иду на сећију код Сенада Хаџифејзовића – Сарајлије из Србије, али хоће бити много директнија него икад.

четвртак, 22 априла, 2021 / 12:39

Свједоци смо задњих година невиђене пропаганде од стране исламиста из СДА, лажних грађанских муслиманских политичара- нпр.Бећировић, исламских вјерских вођа, нпр. бившег удбиног тастера-реиса Церића, или рецимо Куртчехајића и Лавића, новомуслиманских интелектуалаца са нивоом предратних кондуктера и магационера.

Свједоци смо синхронизоване пропаганде против цјелокупног српског народа, против Републике Српске и против Србије, свједоци смо медијске ксенофобије са примјесама фажизма, свједоци такве отворене мржње према свему српском, да се код тих изрода у часном муслиманском народу практично мрзи и она беба тек зачета у стомаку неке младе српске мајке.

Наравно да ми као доказаном хуманисти и честитом човјеку не пада на памет да падам на ниво таквих, мада би тим "антифашистима", тим стварним кољеновићима усташког цвијећа, или синовима и унуцима припадника "антифашистичке ХАНЏАР ДИВИЗИЈЕ", све као рођени сарајлија, партизанско дијете и писмени шанер могао загорчати живот са својим шаљивим и до бола понижавајућим чињеницама, могао бих то и знао урадити тако да би ме због понижавања тих ретроградних фундаметалистичких изрода, хтио не хтио, морао мрзити у огромној већини добронамјерни и честити муслимански народ.

Зато нећу више, превише је и ово што сам написао, значи, све што имам да поручим часном муслиманском-бошњачком народу као родитељ, хуманиста и вођа зелених Српске јесте да ће у мени и зеленим Српске увијек имати оданог суграђанина у Републици Српској и искреног пријатеља у дејтонској БиХ, али ако нећу овдје писати о фундаменталистичким изродима, хоћу нешто о нашим политичарима и хаџи-сени, све као лажном грађанину и перфидној ударној песници фундаменталиста у специјалном рату против Републике Српске и српског народа.

ШТА МИСЛИТЕ "СРПСКИ ПОЛИТИЧАРИ" КАКО СЕ МИ ОСЈЕЋАМО КАД ЗБОГ ВАС ПО НАМА ПИША санџачки сарајлија ХАЏИ-СЕНО?

Напомињем, више пута сам говорио и писао да није добро да српски политичари иду на сећију код хаџи-сене, да се не понижавају, да му не дижу рејтинг, да му због упитних политичких поена не служе као корисни идиоти.

Писао сам да због људског нивоа код хаџи-сене треба да на сећију иду разни српски аутошовинисти са дебелом дијангозом подијељене личности, рецимо типа неуротичног Бурсаћа.

Да су његов морални ниво политички и народни изроди (Чеде и остали Чанци), да тамо могу без проблема да серу разни политички и економски анал(Н)итичари (разне Ценићке и остали Јањићи).

Да због личног достојанства, због достојанства српског народа и стратешког интереса Републике Српске тамо није мјесто српским политичким првацима, ни њиховим најближим сарадницима.

Да тамо није мјесто честитом и национално одговорном српском интелектуалцу, да тамо није мјесто ниједном српском политичару који је имало у јавности познат, наравно, све ако није тип "србина" као што је брекалац, екавац и малограђанин- малосрбин Мијатовић из Бећировићеве СДП. Е сад, после понижења у сред Београда, односно, када на гостопримство предсједника Србије хаџи-сено упита Вучића "што штити злочиначку творевину РС", мислим да је свима јасно да неке српске политичаре треба натјерати да поједу сва говна која су изасрали на сећији код ХАЏИ-СЕНЕ, те да онај лојави хаџи-сенин сапун, онај са којим врши АБДЕСТ искористе да исперу уста, све после вршења политичке нужде на антисрпској ФАЦЕ ТВ.