Никог не одбија: Ћиро би радо био селектор Републике Српске

Мирослав Ћиро Блажевић потврдио да би постао селектор Републике Српске! Након што је Фудбалски савез Босне и Херцеговине дао зелено свјетло за одигравање утакмице између Српске и Србије у Бањалуци (вјероватно 14. августа) под условом да меч одборе и ФИФА и УЕФА, кренуле се спекулације ко ће сједити на клупи репрезентације РС. "Тренер свих тренера", […]

четвртак, јун 27, 2013 / 10:08

Мирослав Ћиро Блажевић потврдио да би постао селектор Републике Српске!

Након што је Фудбалски савез Босне и Херцеговине дао зелено свјетло за одигравање утакмице између Српске и Србије у Бањалуци (вјероватно 14. августа) под условом да меч одборе и ФИФА и УЕФА, кренуле се спекулације ко ће сједити на клупи репрезентације РС.

"Тренер свих тренера", Мирослав Ћиро Блажевић након вођења репрезентација Хрватске, Босне и Херцеговине, Ирана, Швајцарске и олимпијског тима Кине потврдио је за "Спорт" да би радо прихватио понуду да постане кормилар селекције РС.

"То би било велико признање за мене. Никад не бих одбио такав позив, уосталом зашто? Ово поднебље увијек је било извор талената и сигурно би врло брзо имали селекцију за респект. У Бањалуци имам велики број пријатеља као и свуда и сигуран сам да би нам се амбиције брзо поклопиле. Можда би ми то био највећи изазов у каријери. Свашта сам прошао, али кренути од нуле и имати визију да нешто створиш био би додатни мотив да себе подарим још коју годину ономе што највише волим, а то је фудбал", поручио је легендарни Ћиро из Загреба.0 КОМЕНТАРА

  1. Ћиро је несумњиво стручњак, мени је лично и симпатичан, то што је човјек патриота и националиста није никакав злочин, ко је нама крив што се својих хероја стидимо, али највећи плус је Ћиро код мене зарадио кад је репрезентацију БиХ ко бива довео на корак од пласмана на ЕП, а онда их о*ладио , што би рек*о dobojba, латин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *