Нико није гадљив на паре! Габи, Тереза и Мери у Србији

Позната хрватска пјевачица Габи Новак изјавила је у сусрет концертима са Терезом Кесовијом и Мери Цетинић у Београду, Новом Саду и Нишу, да ће то бити својеврсни времеплов кроз пјесме које су обиљежиле њихове каријере. „То ће бити времеплов, од вина и гитара па надаље. Све пјесме које су обиљежиле моју каријеру и формирале ме, […]

недеља, 29 априла, 2012 / 14:38

Позната хрватска пјевачица Габи Новак изјавила је у сусрет концертима са Терезом Кесовијом и Мери Цетинић у Београду, Новом Саду и Нишу, да ће то бити својеврсни времеплов кроз пјесме које су обиљежиле њихове каријере.

„То ће бити времеплов, од вина и гитара па надаље. Све пјесме које су обиљежиле моју каријеру и формирале ме, наћи ће се на репертоару концерта. Све оно што знам да публика воли и очекује од мене”, рекла је Новак Танјугу не желећи да открива превише.

Он је објаснила да је на идеју о заједничком концерту три познате пјевачице прије годину и по дана дошла њихова менаџерка Катарина Комарица.

„Она се прије годину и по дана сјетила да окупи по свом укусу три пјевачице које би приредиле лијеп концерт у Загребу”, објаснила је Новак.

Уместо Цетинић, са њима је тада била Радојка Шверко, која због болести неће моћи да наступи у Србији.

Новак је рекла да су концерт дуго припремале, јер су имале финансијских потешкоћа, али да је на крају њихов наступ под заједничким именом „Диве” био успешан и да су напуниле халу „Лисински”.

„Знате како је то данас, ако немате залеђину и подршку…не можете један овако велики пројекат да финансирате од продаје улазница. Срећом људи су нам изашли у сусрет, првенствено Град Загреб, и концерт је био веома успјешан”, објаснила је певачица позната по хитовима „Још увијек”, „Кућа за птице”, „Он ме воли на свој начин”.

Новак је рекла да је концепт концерта такав да ће се оне смењивати на сцени. „У Загребу смо имале и заједничке нумере, али нажалост тога у Београду неће бити, јер уместо Радојке (Шверко) долази Мери (Цетинић)”, додала је позната интерпретаторка шлагера и џез композиција.

Новак каже да је већ чула да влада велико интересовање за њихове концерте у Србији, што је радује, и нада се лијепом пријему.

Новак, Цетинић и Кесовија наступиће у пратњи оркестра под вођством џез гитаристе Анте Гела 10. маја у нишком Дому војске, 11. маја у Сава центру и 13. маја у Српском народном позоришту у Новом Саду.

Очекује их још неколико наступа у градовима Хрватске, а на јесен имају позив за гостовања у Босни и Херцеговини.0 КОМЕНТАРА

  1. Незаборави изјаве Кесовије:Никада у Србију…
    Лично мислим да је у потпуности нормално да музика нема граница, но Тереза је баш пљувала 😛

  2. Srbi imaju kratko pamcenje. Kako je sve poslo naopako najesen pod satorima nasega predsjednika u preedizbornom cirkusu mozda da zapjeva i tomson.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *