Нијесмо Босанци: Анти Николић плакати у Требињу

Требиње је јутрос осванулу облијепљено плакатима са ликом предсједника Србије Томислава Николића и поруком “Томо издао си Воју, а сада издајеш земљу своју” и “Нијесмо Босанци”. У Административној служби града Требиње рекли су новинарима да су припадници Комуналне полиције, заједно са запосленима у Комуналном предузећу, уклонили плакате који су били постављени на мјестима која нису […]

петак, јун 21, 2013 / 00:26

Требиње је јутрос осванулу облијепљено плакатима са ликом предсједника Србије Томислава Николића и поруком “Томо издао си Воју, а сада издајеш земљу своју” и “Нијесмо Босанци”.

У Административној служби града Требиње рекли су новинарима да су припадници Комуналне полиције, заједно са запосленима у Комуналном предузећу, уклонили плакате који су били постављени на мјестима која нису предвиђена за те намјене.

Портпарол Центра јавне безбједности Требиње Рајна Парежанин рекла је да Полицијској станици у овом граду није било никаквих пријава у вези са плакатима.

“Имамо у виду шта је на плакату, али то није предмет нашег рада”, рекла је она.

Предсједнику Србије Томиславу Николићу у суботу, 22. јуна, у Требињу ће бити уручена Повеља почасног грађанина.

Требињски одбор Српске радикалне странке “Др Војислав Шешељ” поднио је захтјев за организовање митинга тог дана, али је скуп радикала забранио ЦЈБ Требиње уз образложење да је пријава непотпуна и неблаговремена.

Радикали, који се противе уручењу Повеље Николићу, кажу да ће, ипак, изаћи на протесте.0 КОМЕНТАРА

 1. Нешто нисам чуо ове требињске јадикале да су протествовали кад је повеља уручена уништитељу РС-а милокраду додику!

 2. Ti Dodikovi „radikali“ su na nižem stepenu razvoja od krapinskog pračovjeka. Dovoljno je samo pogledati Mirka Blagojevića i poslušati ga malo, i sve je jasno. Takva retardirana goveda su pouzdan rezervoar glasova ustaše Dodika.

 3. Ма то су ти људи од принципа, он њима ономад истјеро Поплашена ко последњу кују из палате предсјендика РС-а, а они му сад лижу јаја, какви лоботомирани ликови, фрикови, полтрончине!?
  дикдо се јавно по србијанским медијима фалио у кампањи жутог боте како је он у РС растурио радикале, а они му сад клизећим стартом улијећу у буљу, пљујући Николића кога су јадикалке својим глупим клетвама отјерали из СРС-а!

 4. rammstein, 21.06.2013. 10:32:12

  Није он Поплашена истјерао из Палате предсједника, већ је овај био у кабинету у Банском двору. Тек кад смо добили средњовјековног владара (све са дворском лудом), тек онда смо добили Палату предсједника.

  Није ми симпатично то што Тома ради и треба му неке ствари дати до знања, али погледајте како је Вукан „испрескакао“ и збунио главног организатора:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cQckRMO7YlY

  Јазавци србују, а они што су ратовали ћуте!

 5. Ја потпуно подржавам протесте мада мислим да треба протествовати против локалне власти и опозиције који су заједно донијели ову срамну одлуку о додјели признања кумоиздајицама и онима који су Србе на КиМ предали на милост и немислост трговцима органа, а тим чином понизили и Републику Српску.

  Такође, било би добро да Небојша престане да Николић Томислава назива „српским предсједником“. Он је предсједник Србије, а не српски предсједник. За њега су гласали само грађани Србије. Јосиповић је нпр. хрватски предсједник јер су га бирали сви Хрвати, у Хрватској, БиХ, Србији, ЦГ и широм свијета.

 6. anja banja luka, „а тим чином понизили и Републику Српску.“… Pričati o Nikolićevom „ponižavanju“ RS je smiješno nakon svega što su joj uradili ustaša Dodik, Turčin Kusturica, biskup Grigorije, Integral Stanković,…i tako u nedogled. U RS sve što se moglo poniziti odavno je poniženo, i to na najvulgarniji mogući način, u poređenju s kojim su filmovi dive Jenne Jameson tek romantični sjaj u travi, šaputanje na jastuku…

 7. Увијек и на сваку тему обавезно морамо да споменемо Додика.

  Тема је Николић Томислав који је издао кума, изразио спремност да клечи и понизио грађане Републике Српске када је рекао да зна да нас то вријеђа, али да ипак хоће да нас назове Босанцима јер заправо то мисли и јер смо то ми за њега. Након тога исти добије признање што је за мене огромно понижење Републике Српске и порука истом да настави у том правцу. Они који су донијели ту одлуку немају достојанство.

  Свакако, када се не може испунити предизборно обећање онда треба почети са политичарењем и скретањем са правих тема. Тако су им радили и предходници.

  Такође, колико ће овај „догађај“ да кошта?

 8. „За њега су гласали само грађани Србије. Јосиповић је нпр. хрватски предсједник јер су га бирали сви Хрвати, у Хрватској, БиХ, Србији, ЦГ и широм свијета.“

  Za Nikolića su glasali svi oni koji imaju državljanstvo RH, a koji su izašli na izbore. Nisu ga birali „svi“. Isto tako, za Nikolića su glasali (mogli glasati) svi koji imaju državljanstvo Republike Srbije.

 9. drazen78bl, 21.06.2013. 11:40:43
  Svaka čast na postavljenom videu i Vukanoviću što je pametno prikazao ko su danas srpski nacionaslisti, patriote i gdje su bile kada se stvarala RS ti su danas najglasniji teško nama ako su nam ovo najveći Srbi jad i čemer oni će da drže lekcije srbstvu i da dijele nas na prave i izdajnike.
  anja banja luka, 21.06.2013. 13:53:48
  Za status Srba na Kosovu niti je kriv Nikolić i niti ih predaje trgovcima organa.1946 donijet je zakon o zabrani povratka srba od tada krecu pravi problemi za srbe na kosovu.Kako je to izdao kuma politički se razišli ne djele iste političke ideje i to je izdaja. Nikolić jeste srpski predsednik jer je Srbija država srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj žive jer u Srbiji ne žive srbijanci po nacionalnosti.Čovek se izvinio za to „bosanci“. A koštaće bar manje aerodroma u Trebinju.Nikolić nije kriv što RS propada i ekonomski,moralno i kulturni već oni jkoji nas vode. POzzz od pravog Hercegovca

 10. Toma kad si već dole nije Dubrovnik daleko pa otiđi izvini se i Hrvatima pa da kompletiramo seriju izvinjavanja. Vladari u RS se makar nikom ništa ne izvinjavaju jer se ni nama niko ne izvinjava za naše ubijene. E da ne zaboravi da klečiš i moliš kad budes tražio da ti oproste.

 11. Nek dodje u Gacko da vidi ogromnu sliku RATKA MLADIĆA NA FASADI ZGRADE (ulaz u grad iz prvca Trebinja). Toma koji je bio protiv EU i Njemačke, Toma koji je štrajkovao gladju, Toma koji je „pokraden na izborima“ i nazalost Toma koji je nas SRBE IZ REPUBLIKE SRPSKE NAZVAO bosancima. Mi koji smo krv proljevali protiva bosanaca i davali živote za Srbiju i Republiku Srpsku necemo takvog čovjeka na našim terenima-

  Tomo pojeo si g…o i sad bi da se izvineš, e pa ne može Tomilsve Nikoliću tako.

  Tada će mu sve biti jasno, koliko je dobodošao u Gacko.

 12. Sve vise vjerujem da se iza nika „anja banja luka“ krije ugledni bjeljinski advokat Mirko Blagojevic, sa pretpostavkom da se i on zna sluziti racunarom.

  Nije Tomo izdao kuma nego je kum njega iskljucio iz stranke nakon sto ga je ovaj bespogovorno slusao dugo godina i trpio njegove frustracije i ponizenja. Da je bio pametan da nije cekao da ga ovaj izbaci iz stranke nego da je davno izasao i dosao na vlast, danas bi Srbija bila mnogo stabilnija i politicki i ekonomski. Ne bi Tadicevi lopovi pokrali milijarde i doveli Srbiju u situaciju da sad Tomo i Vucic pokusavaju spasiti sto se spasiti moze.
  Moje patriote, nije patriotizam busati se u prsa i pod parolom srpstva pljackati narod. Patriotizam je obezbjediti srpskom narodu da zivi dostojanstveno a sit i zaposlen narod mnogo bolje stiti nacionalne interese nego gladan.

  A iako se Anja buni i stiti Dodika treba ga spominjati na svakoj temi jer je on uzrok svog zla koje je zadesilo nas u RS.

 13. Bravo za Vukanovica. Upravo je ovim prilogom pokazao kako izgledaju i kakve su lazne patriote. Prave patriote iz radikala u Republici Srpskoj su u SRS RS a u Srbiji u SNS-u.

 14. profesor, 22.06.2013. 00:26:18

  “Patriotizam je obezbjediti srpskom narodu da zivi dostojanstveno a sit i zaposlen narod mnogo bolje stiti nacionalne interese nego gladan.“

  То на дјелу видимо у Србији од доласка нове власти. Живи се достојанствено, народ сит и запослен.

 15. Naravo da ne, jos uvije. Tek je 10ak mjeseci proslo. Ali ako u tri firme razotkrijes mijardu eura opljackanih (Agro Banka, Azotara, Galenika, mislim da je to dobar pocetak. Ubjedjen sam da sada dir javnog preduzeca u Srbiji dobro razmisli kad odluci da uzme mito ili se ugradi u cijenu i sl. A osnovni preduslov za bolji zivot je da se prestane podkradati narod. Zamisli da se sad upumpa u privredu ta milijarda ili dvije eura koje su pokrali zuti. Drugi kolosjek je dovodjenje partnera i investitora, treci pronaci nacin da se sa najmanje stete rijese decenijski problemi sa Kosovom… Sve krupne probleme koje je Tadic gurao pod tepih dosli su na naplatu ovima i po mom sudu vrlo dobro se bore. Ja sam cesto u Srbiji i osjecam da se u narodu budi nada u bolje.

 16. Ljudi, čujete li vi sebe o čemu pričate „kumoizdajstvo“, ponižavanje naroda izajnici, heroji!?
  2013- je godina mi pričamo o „kumoizdajstvu“!?
  Živimo u najsiromašnijoj državi u Evropi vi pričate kako je Toma nekoga ponizio jer je rekao da je Bosanac!? o čemu vi to?
  Dičite se ogromnim slikama na fasadi zgrade u Gacku!? Svaka čast generalu mladiću, ali imate li se vi u Gacku ičim drugim didčiti osim slikama? Ne samo u gacku, nego i u Nevesinju i bileći i u Trebinju, ljudi, manite se mitova kumova, prijatelja, heroja izdajnika. Ako mislite da je takva priča patriotizam, onda neka vam Dražen Dunđer bude uzor, a normalan svijet pustite da živi. Srećan vam put u srednji vijek sve sa preosveštenim biskupom grigorinjom na čelu, pa se kumujte do mile volje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *