14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Није Бадње вече, али Џафи мало глуми Вучића

Члан Предсједништва БиХ испред муслимана (а није Жељко Комшић) оштро реагује на сваки састанак Бања Лука – Београд, те пријети ратом. Сада је он био у позицији да обавља саборност.

петак, 25 јануара, 2019 / 16:47

У Црној Гори боље, откако је Србима горе (Још да укинемо Горски вијенац у школама)

Члан Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић примио делегацију Бошњачког савјета у Црној Гори

Предсједник и потпредсједник Бошњачког савјета у Црној Гори Мирсад Џуџевић и Адмир Адровић, уз честитке на избору у Предсједништво БиХ, информисали су Џаферовића о досадашњем раду и будућим активностима кровне националне бошњачке институције у овој земљи.

Током разговора је истакнуто да је положај Бошњака у Црној Гори у значајној мјери поправљен у односу на период прије проглашења црногорске независности, али да има простора за додатни напредак у остваривању права, нарочито у области образовања.

Џаферовић је дао пуну подршку Бошњачком савјету у Црној Гори, истичући да ће са  позиције члана Предсједништва БиХ дати пуни допринос сарадњи бошњачког народа у обје државе, као и унапређењу генерално добрих односа Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Џамија у Загребу или Хрватско цвијеће?

Члан Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић примио делегацију Исламске заједнице у Хрватској

Делегација Исламске заједнице у Хрватској, предвођена муфтијом Азизом Хасановићем и предсједником Сабора Мирзом Шабићем, информисала је Џаферовића о активностима које проводи, као и општем положају муслимана у Републици Хрватској.

Истакнуто је задовољство добрим положајем Исламске заједнице, као и добра сарадња са институцијама Републике Хрватске.

Члан Предсједништва БиХ Џаферовић захвалио се на упућеним честиткама поводом избора у Предсједништво БиХ, те информисао саговорнике о тренутној ситуацији у БиХ, истакавши да је потребно унапређивати односе међу државама, али и свим народима и конфесијама, како у БиХ, тако и у региону.Оставите одговор