НеЗванично: Четвртком у 21 нова емисија на АТВ

Нови ток шоу под диригентском палицом Предрага Ћурковића, стартује вечерас у 21 час на Алтернативној телевизији Бања Лука. Између осталих, гост је и оснивач портала Фронтал.СРБ – Дани(ј)ел Симић.

четвртак, новембар 1, 2018 / 17:45

Осим Фронталовој публици добро познатог Симића, гости су још и професор Драго Вуковић из Бијељине, политички синтетичар и директор агенције Прагма из Београда Цвјетин Миливојевић, те Иван Шушњар (алијас Никола Зирдум), уредник портала Поскок.инфо.

Првијенац у новој продукцији АТВ, бави се размимоилажењима у СДС, уз иницијално гостовање Бориса Јеринића, члана Градског одбора СДС Добој, који ће се бавити ставом ове организационе јединице СДС по питању преговора о уласку или неуласку у власт.

Незаобилазне теме су и формирање власти на осталим нивоима, криза власти у Ефбиху изазвана новим избором Жељка Комшића на мјесто хрватског члана у Предсједништву тзв. БиХ, те шта нас чека у наредне четири године.

У новом студију, нова сценографија и (нажалост) ново писмо. Просто не би ми били ми, да то не замјеримо. Стога Фронтал.СРБ бира да ХХХХ са лијеве и десне стране за леђима гостима, чита како је и написано. Х, као хљеб. Никакав икс.

Још једном – вечерас у 21 час, АТВ, НеЗванично.

 5 КОМЕНТАРА

  1. К3 изборна ноћ, студио 2 режима значи повјерење јер није шала залећи у бункер који брани вучију јаму ,незванично то значи да је поплочан пут на режимску 1.
    Лијепо је то видјети, чак се и Коракс бави сличним темама задњих дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *