Независни кандидат за предсједника се више ни не потписује

Независног кандидата за предсједника Српске смо већ представили, али он није прихватио сугестију да пише азбуком. Штавише, послао је још једно саопштење на које се није ни потписао.

среда, 20 јуна, 2018 / 23:28

Саопштење доносимо у цјелости, те додајемо да је његов аутор непотписани Душан Кошпић. Форма, писмо и садржај, некако наслућују и резултат:

ЗАШТО СЕ НЕ ИМЕНУЈЕ ГЛАВНИ ТУЖИЛАЦ У ТУЖИЛАШТВУ БиХ?

Да ли постоје правне сметње за именовање Главног тужиоца?

Ако не постоје правне сметње за именовање Главног тужиоца, да ли постоје сметње друге врсте и које?

Тужилаштво Босне и Херцеговине треба бити "главни стуб” у функционисању правне државе – владавине закона! Да ли је тако и у очима грађана, односно у стварности?

Обзиром да из надлежности Тужилаштва БиХ произилази правна сигурности грађана, каква се порука шаље грађанима неименовањем Главног тужиоца?

Ради дигнитета у очима грађана Тужилаштва БиХ, нормално би било да се или именује Главни тужилац.

(Преносимо и нешто раније, потписано саопштење, такође у цјелости, али више из разлога да се некако назире одакле вјетар дува)

СДС ТРЧИ "ПОЧАСНИ ПОЛИТИЧКИ КРУГ”

Босић/Говедарица предсједнички СДС-ов губитнички двојац (прошло/садашњи) изјави да је СДС снажан у Брчком, односно да је СДС био и остао снага не само у дистрихту него и у Републици Српској.Изгледа да је СДС толико снажан у Брчком да пуца од снаге, тако да је "пуко” из власти у Брчком!Обзиром да "губитнички предсједнички двојац” изјави да је СДС снага и у Републици Српској, остаје да се види да ли ће СДС по четврти пут "пући” и из власти у Републици Српској?Оставите одговор