"Независне" отвориле биро у Вашингтону

У Вашингтону је отворен Биро бањалучких "Независних новина", а свечаном отварању присуствовао је велики број званица, међу којима су били и конгресмени, представници Амбасаде БиХ у САД и америчких медија, потврђено је Срни у сједишту "Независних новина" у Бањалуци. У поздравном говору главни и одговорни уредник "Независних новина" Борјана Радмановић-Петровић захвалила је владама Републике Српске […]

субота, 17 септембра, 2011 / 10:32

У Вашингтону је отворен Биро бањалучких "Независних новина", а свечаном отварању присуствовао је велики број званица, међу којима су били и конгресмени, представници Амбасаде БиХ у САД и америчких медија, потврђено је Срни у сједишту "Независних новина" у Бањалуци.

У поздравном говору главни и одговорни уредник "Независних новина" Борјана Радмановић-Петровић захвалила је владама Републике Српске и САД на подршци, истичући да ће ова новина својим читаоцима пружати истините и благоворемене информације из Америке.

"Вјерујем да ће многи наши саговорници из политичког и јавног живота САД изношењем истине о српском народу упутити јасне, правовремене и вјеродостојне поруке нашим вјерним читаоцима", рекла је Петровићева.

Главни и одговорни уредник "Независних новина" представила је и шефа Бироа Андреу Комненића, који је изразио увјерење да ће ова установа оправдати очекивања читалаца и своје постајање у Вашингтону.