Неопозвани Миличевић се жали на скупштинску већину да је кочничар

СНСД-ова већина у Скупштини општине Теслић није усвојила данас извјештај о раду начелника општине Теслић, Милана Миличевића, за 2018. годину, уз образложење да нису задовољни његовим радом.

четвртак, 30 маја, 2019 / 22:15

На ово лицемјерно образложење оних који су цијелу 2018. годину провели у опструкцији рада начелника и Општинске управе најбољи одговор је дао предсједник Клуба одборника СДС-а, Милан Касаповић, да су извјештај најчелника усвојили грађани општине Теслић на референдуму одржаном 3. марта ове године.

Ова мала пакост на рачун начелника од стране СНСД-а права је ситница према штети на рачун грађана општине Теслић коју су директно изазвали одборници те странке неусвајањем важних докумената за развој општине Теслић и за конкурисање према међународним донаторским пројектима, а који су протеклих година обезбијеђивали значајна средства за нашу општину.

СНСД-ови одборници такође су гласали против Плана рада начелника и Општинске управе за 2019. годину, а чији је саставни дио на примјер "Израда стратегије о енергетској ефикасности општине Теслић", чиме су донаторска средства озбиљно доведена у питање.

План рада за 2019. годину такође садржи и бројне друге пројекте значајне за даљи развој Теслића, али гласајући против тих пројеката одборници СНСД-а показали су по ко зна који пут да им није битан напредак Теслића и Теслићана, да поново раде против свог града и општине и њиховог развоја, а све због својих личних интереса мале групе људи која је себи дала за право да због тих интереса и чисте пакости наноси штету свим својим суграђанима.

СДС Теслић