Немања Билбија се враћа у Борац

Немања Билбија враћа се у Борац на шестомјесечну позајмицу из Војводине.Управе шампиона БиХ и Војводине постигле су начелни договор о повратку младог репрезентаттивца БиХ у матични клуб, потврдио је за МОНДО директор Борца Радмило Шиповац. “Разговарао сам са предсједником Војводине Ранком Буторовићем и спортским директором Миодрагом Пантелићем и начелно смо договорили позајмицу Билбије. Не могу […]

среда, 11 јануара, 2012 / 18:16

Немања Билбија враћа се у Борац на шестомјесечну позајмицу из Војводине.Управе шампиона БиХ и Војводине постигле су начелни договор о повратку младог репрезентаттивца БиХ у матични клуб, потврдио је за МОНДО директор Борца Радмило Шиповац.

“Разговарао сам са предсједником Војводине Ранком Буторовићем и спортским директором Миодрагом Пантелићем и начелно смо договорили позајмицу Билбије. Не могу да кажем да је све готово сто одсто, али постигли смо договор о доласку Немање Билбије у Борац у наредних шест мјесеци. Мислим да је то добро и и за Војводину и Борац и самог играча”, изјавио је за МОНДО Шиповац.

Он је додао да би сви детаљи и услови позајмице требали бити договорени у петак када ће се састати са управом Војводине.

Билбија ће се прикључити припремама Борца које су почеле јуче и наступаће за Борац у наредних шест мјесеци као позајмљен играч.

Капитен младе репрезентације БиХ прешао је у јануару 2010. године из Борца у Војводину за коју је одиграо 33 утакмице и постигао 2 гола.

У Војводину је стигао као велика нада али није добијао много прилика, посебно ове сезоне. У јесењем дијелу сезоне у Јеле Супер лиги Билбија је наступио на само пет мечева и руководство новосадског тима у децембру га је ставило на трансфер листу.

“Криво ми је због свега, али шта да радим. Има других клубова и значило би ми да играм, пре свега због репрезентативног дреса. Агенти се јављају, постоје нека интересовања и волео бих да то што пре решим”, рекао је тада Билбија који сада има прилику да поново докаже свој таленат у дресу свог матичног клуба.