Нема БЛИФФ-а, али има Бриџ фест!

СРПСКО САРАЈЕВО – У периоду од 07. до 10. маја 2009. године, биће одржан Међународни филмски фестивал "Бриџ Фест 2009" у Источном Сарајеву. У такмичарском програму биће приказано 33 филма из САД, Шпаније, Индије, Француске, Канаде, Уругваја, Португалије, Холандије, Њемачке, Пољске, Русије и то у три категорије: дугометражна, краткометражна и анимирана категорија. Свакодневне пројекције филмова […]

четвртак, 23 априла, 2009 / 13:56

СРПСКО САРАЈЕВО – У периоду од 07. до 10. маја 2009. године, биће одржан Међународни филмски фестивал "Бриџ Фест 2009" у Источном Сарајеву.

У такмичарском програму биће приказано 33 филма из САД, Шпаније, Индије, Француске, Канаде, Уругваја, Португалије, Холандије, Њемачке, Пољске, Русије и то у три категорије: дугометражна, краткометражна и анимирана категорија.

Свакодневне пројекције филмова попут "Чудесни случај Бенџамина Батона", "Гран Торино", "Јуријев дан", "Трикови" и многи други, биће приказани у Источном Сарајеву (на Палама, Јахорини, Сокоцу и Трнову).

Поред редовних цјелодневних филмских пројекција, посјетиоци ће моћи уживати и у изванредном музичком програму уз концерте Фламингоса, Жељка Јоксимовића и Јелене Томашевић.

Пропратна активност је и одржавање Радионице за писање сценарија и продукцију. Учесници ће бити студенти Академије умјетности из Сарајева и Бањалуке, а предавачи Грег Росен и Дејвид Гарет, из ХоливудаОставите одговор