Неко из Србије, са српског становишта, критикује Додика

Ово је заиста вијест, јер је предсједник СНСД уживао прећутну или гласну подршку јавности Србије. Не рачунајући другосрбијанце, што опет дође као плус ономе кога они критикују. СНП Наши, једна од ријетких националних организација која је остала критична према Вучићу као што је била и према Борису Тадићу, оштро критикује Додика, јер заједно са Вучићем издаје Косово. Њихово саопштење, као раритет, преносимо у цјелости.

среда, септембар 26, 2018 / 19:25

СНП "Наши” обавештава јавност да Александар Вучић пружа комплетну логистичку помоћ Милораду Додику како би Додик и његов СНСД победили на предстојећим "Општим изборима”.

Комплетна машинерија СНС-а укључујући и џипове са батинашима налазе се у Републици Српској како би по сваку цену Додику обезбедили победу.

Милорад Додик који је познат као ратни профитет и који се патриотизма сети само пред изборе и њиме вешто манипулише, сада је први сарадник Александра Вучића у издаји Косова и Метохије.

Милорад Додик представља пробни балон Александра Вучића у представљању јавности свега онога што Вучић не сме директно.

Милорад Додик је у ту сврху месецима пре исцртавао границе за поделу Косова, чиме је јасно ставио до знања да се ради о издајнику којем је битан само опстанак на власти и лично богаћење.

СНП "Наши” позива све Србе у Републици Српској да не гласају за Милорада Додика лажног патриоту и Вучићевог сарадника у издаји.

Време је да се Срби са обе стране Дрине ослободе од УДБАШКИХ кадрова који се годинама крију иза патриотизма и родољубља, док у реалности уништавају све чега се дотакну и гледају само лични интерес.Оставите одговор