07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Не пита за цијену: Након критике, Ријад распродаје имовину у Канади

Саудијска Арабија распродаје канадску имовину у растућем спору након што је Отава критиковала хапшење двоје активиста, пише данас „Фајненшел тајмс“, позивајући се на изворе.

четвртак, 9 августа, 2018 / 01:53

Саудијска централна банка и државни пензиони фондови наложили су својим менаџерима у иностранству да продају канадске акције, обвезнице и уновче фондове и имовину те земље без обзира на цијену.

Саудијска Арабија је још јуче замрзнула ове трговинске трансакције са Канадом, а нешто раније протјерала је и канадског амбасадора. Такође, јуче је јављено да Саудијска Арабија прекида увоз пшенице и јечма из Канаде.Коментариши