НДС: Партијске машине посвађале становнике Источне Илиџе

Да се без уплитања политике не може и у ситуацијама када је проглашено ванредно стање, због снијега и ниских темпаратура, доказ је случај на подручју општине Источна Илиџа, кажу у Народној демократској странци. – Наиме, одлука Владе Републике Српске да се машине из Бања Луке пошаљу у испомоћ општинама источног дијела Републике Српске које су […]

уторак, 7 фебруара, 2012 / 15:05

Да се без уплитања политике не може и у ситуацијама када је проглашено ванредно стање, због снијега и ниских темпаратура, доказ је случај на подручју општине Источна Илиџа, кажу у Народној демократској странци.

– Наиме, одлука Владе Републике Српске да се машине из Бања Луке пошаљу у испомоћ општинама источног дијела Републике Српске које су завејане снијегом, подијелила је локално становништво општине Источна Илиџа. С обзиром да је СДС на власти у општини Источна Илиџа, а да је СНСД-ова власт на нивоу Републике Српске, која је донијела одлуку да се упуте машине за чишћење снијега, у општини Источна Илиџа настао је прави сукоб међу становницима по улицама и по страначкој припадности, односно око одлуке која ће улица бити очишћена и која власт ће очистити снијег, СДС-ова или СНСД-ова – пише НДС у саопштењу.

Општински одбор НДС-а Источна Илиџа, осуђује злоупотребу и политичарење представника СДС-а и СНСД-а у Источној Илиџи, који су узели себи за право да ради јефтиних политичких поена у овако тешкој ситуацији, када се води борба да се спаси сваки човјек, без обзира на национално и политичко опредјељење, праве заваде и подјеле. НДС, такође, захтијева да се оба нивоа власти одрекну политичарења и потруде се да грађанима, заједничким снагама, олакшају ову веома тешку ситуацију.0 КОМЕНТАРА

 1. Па шта можемо увијек је тако било,не гледају они народ него на муци и несрећи народа да профитирају.Колико ће тек народ да плати машинерију“ИНТЕГРАЛ“ од Станковића,а још и Хеликоптерски сервис РС,колико ће ту да буде радних сати мјесто да се само да за гориво и мазиво,ето пара за Локалне изборе.

 2. Каже Јандрић да ови горе хватају политичке поене на муци народа, а у ствари он је тај који покушава добити поене оваквим коментарима, срамота.
  Колико су твоји комунисти очистили снијега Јандрићу?

 3. Свака партија треба засукати рукаве и од снијега правити логотипе својих партија и онда, је ли, то тако извести, да остане будућим покољењима, је ли, како знамо, наљепница се скида. Јунфери, јунци, јунад, јунгебранди, хаусбранди сви на улицу и лопате у руке, немој да нам се Немања хвата лопате, онда ће Емир да нас лопатом натуче у Жељи (Копањи) да буде блиставо и чисто на цести Петровачкој. Кустурице де ти нама реци је ли град дрвен или камен или ће бити град везених мостова као у наше рахметли суграђанке Насихе Капиџић Хаџић?? Сада чишћење снијега, онда кухана ракија и кухано вино, наравно домаћег произвођача. Домаће је најбоље.

 4. Играмо се вјешала. Циљ нам је саставити име и презиме познатих суграђана.
  Име је састављено од 5 слова, а презиме од 6. Молим све фронталовце да додају једно слово. Ако саставимо право име и презиме, открићу вам у чему је фора.

  Име: …к.
  Презиме : ..н..ћ

  Свакако награда је одлична. Неко је, Ника је спомиљала распакивање, хајде да видимо знамо ли..

 5. Као у вицевима о полицајцима!
  Најтужније је што ту има много истине.
  Зашто премијер, нпр.није био господин, и политичар, и најважније државник, па седео у свом кабинету где му је и мјесто, те одатле кооридинирао, „ванредном ситуацијом“.
  Али хоће људи на „прву линију“ наравно уз масне дневнице, претрпљени страх, и све што уз то иде…,
  Могу мислити како ће да пљуште одликовања…,

 6. Да ја вама свима кажем, срамота је што читаво вријеме и начелници општина и министри и премијер користе људску муку да покажу себе као много добре и важне. Сатраше се од муке, а ваки дан нам све поскупљује. Све је то једна те иста прича, само је важан тренутни однос снаге и моћи. Овдје је све исполитизовано, али на оном најнижем примитивном ниову. Ви сада паламудите о снијегу, министар Шкрбић говори о болници и условима за лијечење на терену око Пала, а у исто вријеме му је на кућном прагу изливена канализација и то на највећој хируршкој клиници у РС у центру Бањалуке. О чему ми причамо? Ко овдје кога замајава. Способни људи би од пара добијених приватизацијом направили хирургију на Паприковцу, отворили фабрике и појачали пољопривредну производњу у РС, а не ишли на сликање по завејаним селима и то у паузама између скијања на Јахорини и надгледања грађевинских радова на хотелу који прави Џомбић. Ни Мићић није бољи, све је иста банда и константно подршку добијају од истог кретенског народа који воле да га зајебавају, туку га китом по глави. Јебо вас снијег, шта ћемо са поплавама. Не би се бојао да Миловановић није рекао да их неће бити. Ови на свакој невољи профититрају и дијеле глупи народ.

 7. pink panter, 08.02.2012. 12:35:50

  У тој клиници се излила канализација, али и у КЦ Касиндол протопили плафони у болничким собама, гдје заједно леже и мушкарци и жене, јер јбг нема мјеста.
  Па ваљда је очито да је ова републичка власт тешка болест и куга којој нема лијека, овај народ мора пропасти.
  Недао ником драги Бог да мора лежати у том објекту у Касиндолу који је изграђен прије 50 година, намјењен некад само за плућне болести као дио КБЦ Кошево.

 8. Наравно да треба ријешити и клинику Касиндолу, није спорно, говорио сам само како се ставља со на реп зеки, па се ‘он ухвати.. Прије 50 година је било и реално да у Касиндолу буде само клиника за плућне болести, нису баш сви знали 1962. године да ће Југа пропасти. Она држава је имала све распоређено како треба, само да је функционисало. Сада РС сама себе не зна усрећити, замислите колко смо глупи када не знамо управљати са оволиким пространством на једва нешто мало преко милион становника. Није ни СДС ништа урадио, као ни СНСД, ти људи, ти наши политичари се баве народном муком и „бригом“ само у вријеме предизборне кампање,а раде оно што морају. Када би ми имали образа, сви заједно, не би се сликали крај 26 километара аутопута у 21. вијеку, док у исто вријеме људи из развијених земаља гледају гдје би могла бити алтернативна планета за живот. Нама је сваки набављени инкубатор вијест, о цт-у да не говорим, трансплатација органа као да гледамо Звјездане стазе. Нама је свијет чудан, нераузман, зато што нисмо дио њега и зато што дефинитивно не знамо како функционише свијет одраслих. Ми смо сјебани у мозак и тај дефект не знам да се може поправити, чак нам ни биолошка смјена генерација не гарантује другачије размишљање. Овдје треба направити чип, који ће се уграђивати и старом и младом, а то је чип заборава и да се изгуби сјећање. Док год се сјећамо, успјешно се мрзимо, у РС политички, у БиХ национално, у свијету глобалистички. Јебеш нас.

 9. pink panter, 08.02.2012. 12:53:34

  Све се ја слажем са тим што говориш пантеру, само замисли, јбг послије онолике муке Иванића прије свих да се среди пореска политика у наметнутој нам држави, а послије избацивања српског динара из платног промета од стране ових битанги око додика. Требало нам је неколико година да то све профункционише и таман кад смо требали да убиремо плодове те пореске политике, прихода, индиректног опорезивања, царине, акциза,…јбг дођоше ови олоши на власт и ништа нису урадили, ни једну болницу да поправе, да изграде, ни обданишта, ма ништа…то је велика разлика у реалном поимању ствари.
  Нико није очекивао да ће одмах мјесец дана послије Дејтона бити нарпављено 5 нових болница, ма само да смо сачували оно што смо имали, било би већ нешто, али зато сад након 17 година од караја рата, имамо пуно право да пљујемо ову погану власт, која ништа ама баш ништа не ствара, само још уништава и ово што је преостало.

 10. pink panter, 08.02.2012. 12:53:34

  Одлични коментари на овако јадно саопштење. Сви гледају да узму понеки глас на муци сиротиње. Поново ћу цитирати Андрића:

  “Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete.”

  Заиста је тужно како нам мало за срећу треба, а како смо јадни.

  x-(

 11. pink panter, 08.02.2012. 11:36:49 [29126]

  „Играмо се вјешала. Циљ нам је саставити име и презиме познатих суграђана.
  Име је састављено од 5 слова, а презиме од 6. Молим све фронталовце да додају једно слово. Ако саставимо право име и презиме, открићу вам у чему је фора.

  Име: …к.
  Презиме : ..н..ћ“

  Да погађамо слово по слово или може одмах коначно рјешење? Да није АлеКс ЏоНбиЋ? 😀

 12. Рамштајн је додао добро слово
  …к. ..н.ић

  Дражене, углавићемо и слово у. У латиничној верзији нпр. Брисела рецимо стоји оно у.. Има мјесто за у. Али да му не стављам одмах мјесто, погодиће неко из прве..

 13. Хајде, овдје негдје ћемо и стати, није ми циљ да прозивам именом и презименом појединце. Глупо је. Као што је глупо да такви пријете било коме. Нека раде свој посао. Неко кречи, неко таксира, неко се бави хеклањем, ваља поштовати различитости. Не треба ударати на ову неколицину људи који се потписују именом и презименом, што ја лично не радим. Зато никада не бих био коректан да такве људе нападам и пријетим им примитивним методама, као ја ћу њих, ово- оно. Глупост. Сада би било коректно да један човјек замоли другог да му опрости на безобразлуку. Мени се не треба нико извињавати.

 14. http://www.scribd.com/doc/80561275/%D0%91%D0%BE%D1%99%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D0%9B%D1%83%D0%BA%D0%B0

  Како је ово ћирилица, уколико не отвори, „сдс билтен бања лука“ укуцај у гугл и појавиће се! Посебно треба обратити пажњу на текст проф. Ђурађа Давидовића, првог предсједника БОРС-а, а мени је све о.к. Ваљда већ дијеле по граду грађанима.

  Што се тиче распакивања, није занимљиво да то иде нагло. http://www.youtube.com/watch?v=0kjI17G7I-Y :D:D:D

 15. Наравно да јесте. Једини Ороз којег знам је био Небојша Ороз из Бугојна дошао у Борац и био солидан тркач, ништа специјално. И овај ја тркаћа кокош. Има и онај што ради споменике, умјетник каменорезац.

 16. rammstein, 08.02.2012. 14:32:38

  “…па нећ ваљда бити да је и то слагао?“

  pink panter, 08.02.2012. 14:36:25

  “Наравно да јесте. Једини Ороз којег знам је био Небојша Ороз из Бугојна дошао у Борац и био солидан тркач, ништа специјално. И овај ја тркаћа кокош. Има и онај што ради споменике, умјетник каменорезац.“

  Који је ово болесник. Ако те он не познаје ти не постојиш.

 17. Господине Чукуранац, упозоравамо вас да прекинет са личним расправама, пријетњама, а на крају са беспотребним расправама мимо теме. Због таквог понашања ћемо уколико је потребно запослити човјека који ће посебно пратити да брише овакве коментаре. Уколико неко жели да се препуцава, региструјте форум или нађите неки чет рум.

  Хвала на разумијевању, Гуглајте ћирилицом

 18. Администраторе, спреман сам лично платити из свога џепа да се неко запосли ко ће скидати и моје и туђе коментаре који су примитивни. Неки моји коментари су веома непристојни и волио бих да их нисам писао, али они су само реакција на шиканирање од стране једне особе, која не дозвољава да неко другачије мисли, а да му због тога не залијепи „епитете“. Поред тога о пријетњама да не причамо. Због тога, подигните ниво заштите прије свега Вас и Вашег цијењеног портала, а тако ћете помоћи и култури дијалога на Фронталу РС.

 19. Разумијемо све, јер смо људи од интернета. Али уколоко примијетите да неко вријеђа и пријети, упутите мејл редакцији, и предузећемо потребне мјере. Улазак у расправе које попримају облике патологије највише штете, нама, колико на угледу, колико да више морамо пратити ко шта прича и то брисати.

  Дакле, порука за данас поред гуглања ћирилицом је „не свађај се и пријави простаклук“

 20. Администратор 02, 09.02.2012. 13:31:08 [29390]

  Старац, нисмо ми друкаре ничије. Газда Дане, и ви сви бисте требали да мало порадите на култури дијалога тј. корективна улога коментара. Ако је вама нормално позивање на линч, етикетирање, мени није и то нема никакве везе са слободом говора.

 21. Админ,

  Није у реду да само Божу опомињете. Не могу да вјерујем да, на примјер, нисте никад опменули Приједора који је Мр Бигију упућивао увреде који су испод нивоа WC-поезије.

  Никада нисте опоменули Раму који отворено на Фронталу пропагира нацизам и антисемитизам.

  Колико сам ја претрпио увреда, па никад не опоменуште Србослава и остале. Што се мене тиЧе и не морате, ја њима могу увијек узвратити са каматом.

  Божо је коментатор са којим и ја често размијеним оштре ријечи, али никад нисам сматрао да ме његови ставови вријеђају. То што се у много чему не слажемо је друга ствар.

  Чињеница је да ја имам посебан пик на СДС и то не кријем. Желим им све најгоре, да нестану из наших живота (као партија). Немам ја против доктора ништа, ево нека Вукота напише било какву колумну, може слободно очекивати исту реакцију као и на докторову.

  Једноставно, не подносим СДС.

 22. Симо П. Ороз, 09.02.2012. 16:36:33
  Potpisujem.

  Za redakciju…
  Koliko sam mogao primijetiti,tacno je da Bozo pretjera i impulsivan je i u redu je da se pobrise sve ono sto potpuno iskace iz okvira diskusije i odlazi u krivom smijeru.
  Medjutim ovdje je poplava onih koji vrijedjaju po raznim osnovama.
  Sto se tice onih koji se predstavljaju punim imenom i prezimenom i tu se slazem.Ako vec neko ima ozbiljnu primjedbu u tom slucaju neka se predstavi.
  S druge strane,ne vidim razloga ni zasto bi se neko i predstavljao imenom i prezimenom na komentarima ovog “nizeg puka“ukoliko nije zvanicni bloger ili neko ko zapocinje teme?

  Slazem se sa Simom i u vezi cinjenice da je onaj Mr,Bigi toliko iznapadan i izvrijedjan,samo zato sto podupire zvanicnog predsjednika.Mozda ga on i placa da pravi hlavospjeve ali je mozda i jednostavno postovalac tog covjeka.Meni je bitno da nijesam primijetio da je nekoga vrijedjao,nego je pokusavao argumentima(validnim ili ne)da diskutuje.U isto vrijeme su pojedinci spamovali njegove komentare sa svacim ali najmanje protuargumentima.

  Nama “inkognito“ nijedna “partija“nista nebi trebala da znaci i ocjenu treba donositi na kulturan nacin kao slobodni ljudi,pokusavajuci realno vrednovati necije uspjehe i neuspjehe pa bile to pozicija ili opozicija.
  Mi bi trebali biti “glas javnosti“ koji smo neka vrst opozicije i jednima i drugima a ne da vrsimo “stranacke hajke“kao sto je izgleda ovdje nazalost sve veci slucaj.
  Savrsen nije niko.

  Evo i ova tema se pretvori u hajku upravo slicnu temi.

  Citam slicne reakcije(skoro uvijek istih ljudi) o situaciji na Palama.Onaj momak Paljanin je pravo osvjezenje(moje misljenje),takodje se vidi kritika pozicije ali na normalan nacin.Sikirica isto i mnogi drugi iz istocnog dijela koje treba saslusati.Ali pljuvaci pojedini su stvarno pretjerali.

  Vidim da pojedinci opet bacaju drvlje i kamenje na g.dina Papovica iskljucivo iz razloga sto se “drznuo“da kaze nesto o “SDS fotelji“ iako je slicnu kritiku svojevremeno izrekao na racun “SNSD fotelje“.

  I na kraju krajeva u svakoj mogucoj temi sve se svodi na to stranacko prepucavanje pa bila tema snijeg,pecanje ili crtani filmovi.
  Pa jos nikog nijeste upozorili kad na temi,recimo o prirodnim ljepotama Srpske neko pocne “drobiti“ o socijalnom statusu penzionera(a i to se desavalo).

  Ukoliko imate jos nesto reci ili zelite da se samo “podobni“ovdje pojavljuju,evo dacu i svoju privatnu mail adresu [email protected] da mi posaljete tekstove koje treba copy-paste ili “zakonik“ po tackama sta se smije a sta ne(dok te drugi bjesomucno napadaju).
  Ili jednostavno napisite dvije rijeci “Nijesi pozeljan“.
  Kunem se da se u tom slucaju necu nikad vise javiti.
  Inace ne poznajem licno nikoga sa portala niti mene ko zna.
  Pozdrav.

 23. Администраторе немој да будеш много строг.Посебно према Божи,Сими П Орозу и јахаЋу, јер њима ово дође добро за лијечење фрустрација.Прогледај понекад кроз прсте!
  А можда они и не знају другачије.
  А што се тиче саопштења НДС оно има своју улогу.
  Мало смо се насмијали, шалили,опустили и тако лакше гурамо кроз ове ледене дане

 24. Администратор 02, 09.02.2012. 13:04:23

  Многопоштована Администрацијо,
  Главата господо.

  Схватам потребу да се мало уреди по кући, да се омете и провјетри, иду локални избори, а почело се штампати и билтене…
  Природна је и наклоњеност сајта једној политичкој партији, али би то требало и рећи експлицитно. Уосталом, ево иду локални, па ако све прође како је планирано, могла би се истакнути и застава!
  Схватио сам и поруку типа педале: „отворите свој блог…“ и слично. Поштено. На крају, и ово је приватан портал, а свако од нас ко је икада ишао иза школице да игра фудбала, МОРАО је макар једном налетјети на шупка којем је тата купио нов новцат кожни фудбал, па сви ‘оће да се сиграју са њим, а он бира екипе!;)
  Ја бих да још малко играм лопте ево бићу на голу!
  Има додуше далеко озбиљнијих политичких портала од овог, и ја то пратим, али нигдје овакве шене и дриблања!

  Схватам потребу и почашћен сам, за додатним отварањем радног мјеста дежурне тужибабе,(а све „avec moa“) и предлажем да запослите „будалицу“. Ем ћете у’ватити севап, ем ћемо се ратосиљати кукњаве за послом и бољим животом! А момче испуњава све услове; жустар, фашисоидан и антисемита, плус додатно је и веома мотивисан да уведе реда (опет: avec moa)…

  Оно што никако не разумијем; КАКО сте могли дозволити да вам главни хуманитарни радник и активиста у ово кјаметно вријеме када се пингвини изврћу на нос а старци и старице умиру од студени, умјесто да СПАШАВА ЖИВОТЕ као Мајка Тереза, он оснива ударну групу два ипо талибана: „Драж, дражица и будалица“ те разгони по порталу, пријети „бојкотом“, „раскринкава“ и улаже енормне обавјештајне ресурсе у прогон вјештица као сами Едгар Хувер!!! 😮

  То вам не могу опростити ни као човјек ни као комуниста!

  Добро је да сте бар побрисали ону свињарију од бојног поклича те ударне групе од два ипо талибана а која иде у стилу: “ …сад га удрите, сад је пао, подвио реп…“ или тако некако…
  Том једном једином реченицом се је наш несвршени хуманитарац и медЕцинар алав на славу и власт, легитимисао својом ПРАВОМ личном исправом и скинуо јагњећу кожурицу са себе!
  Није ли то оно линчовање у „скинхедс стајлу“ обувено у мартинке о којем је овдје скоро писао Симо Ороз? А Симела?!B-)

  Срећом, па сам се одавно спремио за ћелаве ципелаше у мартинкама и на њихову обућу разних величина а оковану жеЛезом, имам олова у разним тежинама и калибрима!

  Такође ми је позната вјечита генерацијска солидарност и кафански хаверлук, па се на ургенцију раје, може штошта урадити и по серверу!?!?
  На крају, нисте ви далеко један од другога, мислим редакција и група два и по талибана; вјероватно вам је свима још увијек „добра фора“ и „упиш“ чупати мухама крила и зајебавати јадне старце „са ранама на лицу“…
  😮 Јер да није, побрисли бисте оно срање са Ливнеом!
  Овај ваш будући упосленик мудрачкога ника, гарант још увијек баца мачиће у Саву са савског кеја у Градишки и грохотом се клебеса!

 25. Треба брисати све коментаре који вријеђају било кога. Наравно да није Божо сам, али он је пријетио некоме ко је ту под именом и презименом (нема везе да ли је шала или не, тако не треба да се шалимо) и тако је све почело. Мени су лично драги сви… и Божо и Пинк Пантер и Будиша. Зато престаните да се препирете безвезе и вријеђате најстрашније.

  Божо, није у реду што провоцираш Будишу због посла. Човјек је поштен, не узима од других, није дошао да тражи од тебе, не проси на улици, не краде… Сналази се како зна и умије. Ако са нама то подијели… не треба осуђивати. Треба да схватиш и ако не можеш да помогнеш… не треба одмагати.

  Што се тиче Дражена… почео си први. Ако ти се не свиђа рад или писање… то није разлог за вријеђање, пријетње и сл.

  Они су такође претјерали са уврједама према теби, спомињали мајку, супругу…

  Немојте да се препиремо безвезе.

  Знам да ме нико ништа није питао, али жене воле да буду миротворци па морам да се огласим поводом новонастале ситуације. 🙂

  Молим и г. Приједора и све остале да не вријеђају коментаторе. Девалвирамо портал, без разлога.

 26. neuropsihijatar, 09.02.2012. 23:31:21

  Господине „неуропси’ијатар“; како се називају ова звања, то је у вашем случају ПОТПУНО ирелевантно. И ја сам најдобронамјернији према вама, па се не дам лагати и зајебавати!:P
  Ако вама причињава задовољство гађање бољих од себе трулим вицевима, ја сам увијек спреман за игранку!

 27. Господине Божо, свој интелектуални капацитет погрешно каналишете.Нити желим, нити могу да вас увјерим да сам заиста неуропсихијатар али ћу ипак да вас савјетујем да више користите свој разум него емоције

 28. Prijedor vrijeđa komentatore??????? Prijedor samo jedom komentatoru po zanimanju agitator ne zamjera što napiše to što napiše. Ali, ne opraštam mu što svoju agitaciju naplaćuje parama otetim od mene. Anja, eto vas oboje u BL,daj mu sve što hoćeš. Neka biger zavrne rukave pa neka čisti snijeg i BL ulice pa zaradi pošteno, a u slobodno vrijeme neka komentariše i hvali koga hoće. Ne bih imao ništa da pare koje njegov gazda izdžepari , između ostalih i od mene, da otvori javnu kuhinju pa nahrani one koji su gladni zbog njegove kriminalne politike. Ovakvu raspodjelu harača neradnicima i nitkovima ne odobravam. Neću ni da ćutim jer je ćutanje znak odobravanja, ili saginjanja pred lopovima i pljačkaškoj hordi. prijedor nije ćutao ni 92. pa neću ni da ćutim ni sada ništa manjem dušmanu nego onome iz 92.
  Izmakao se biger od rata, sada se izmakao od lopate, ali se prikučio poharanom narodnom blagu. Oteto mu. prokleto mu.

 29. Овдје је главни проблем то лично обраћање и то махом на примитиван начин, али јбг ми смо блаканци навикнути на све, па и на то, али не доприносимо ничему бољем, вртимо се у круг клевете, лажи и увреда! Непотребно!

  Ја лично са овог портала познајем два или три човјека и они мене, а остало су само коментатори, никад не читам ко пише, већ шта пише и према том писању заузимам свој став.
  Ајде да се држимо истине, аргумената, супротстављање мишљења, чињеница,…итд, а мање подметачина, или оног млатарања попут јахача и симо п. ороза, који у свој „аргумент“ урачунају своју неурачунљивост и менталну ограниченост, тако да са њима у расправи мораш на то рачунати јер није лијепо умно угрожене особе ментално узнемиравати.

 30. Ау људи, откад је Фронтал постао смор са коментарима.. нема ту лијека. Еволуција јбг. Од ових задњих избора, наплавио интернет масу неких смарача овде. Једино је добро што их је маса остала на оном пропалом интермецо фронталу.

  Иначе, једна од најјачих теза је да је Рамштајн турчин… B-)
  чари интернета 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=FzGNdmTqb-4&feature=related

 31. Ко је тебе шта питао? B-) Немој да опет обратим пажњу на тебе, па да те нестане ко ономад. Фронтал треба кликове. Иди шени испод текстова, видиш да те људи још сматрају занимљивим за напушавање. Немој само мени шупље. Видиш да сам добар и да слушам музику.

  http://www.youtube.com/watch?v=AIF8gsia9zQ

 32. Веља Сикирица, 10.02.2012. 11:09:50

  Браво ! Тек,кад овакву умјетност будемо слушали на промоцијама
  политичких партија, знаћемо да смо се извукли из гов..а, и да смо као народ еволуирали.

  До тада турбо-фолк и стриптизете, па онда није чудо да партијске машине посвађају људе !

 33. Само се плашим да јужно-српска музика не доживи оно што је доживјела западно-српска. Бојим се да су се већ и тамо појавили Жаре и Гоци, Реноме и БН (набијем их на црвен бан, данас приказују Битку на Неретви, највећу лаж у 2.св.рату)

 34. А јесу и четници били танки, љих иљаду на Дану и брата јој. Добро их је Дворник потпрашио. Онако су увијек бјежали, пизда им материна неспособна, због њиховог кукавичлука ми смо пропали. Оне глупе партизане нису могли сјебат. Издајници.

 35. neuropsihijatar, 09.02.2012. 21:06:12
  “Администраторе немој да будеш много строг.Посебно према Божи,Сими П Орозу и јахаЋу, јер њима ово дође добро за лијечење фрустрација.“

  “треба да разликујете звање психијатар од звања психолог “

  Pa doktore,sta da ti kazem.
  Vjerujem da si zaista psihijatar iako si izabrao nik “neuropsihijatar“,sto je ,priznaces druga bransa.
  Moguce je da si specijalizirao i neuropsihijatriju.

  Elem,da ne duljim.Pogodio si dijagnozu i cestitam.
  Necu govoriti u ime druge dvojice prozvanih komentatora,nego samo u svoje.
  Jesam isfrustriran i zato(kako ti kazes)pokusavam izlijeciti svoje frustracije,pokusavajuci pomoci ovoj mladjariji da nebi i oni imali napade.
  Isfrustriran sam onima koji nam decenijama piju krv i pokusavam im objasniti da im nece pomoci ova maskarada koja se zove SNSD/SDS ,obecavanje kula i gradova i “svijetle buducnosti“
  Takvih sam se prica naslusao jos za vrijeme socijalizma,koji je i tebe skolovao.

  Naravno da sam isfrustriran kad znam da mi je pola familije poklano u tamo nekom Jasenovcu i naravno,meni ovako bolesnom nikada nije bilo jasno zasto je u tom ustanickom kraju rasvjeta stigla tek osamdesetih a put bio makadamski,dok je u isto vrijeme ustaski Kozarac bio poput male Kalifornije.
  Nije mi jasno ni zasto je taj zastitni znak(makadamski put),prosao sva “carstva“,sisteme,prezivio i ovaj SDS-ovski “preporod“ ,kao i SNSD-ovski “preporod“.

  Nije mi bila tada jasna stara seljacka sala na racun nasih uglednih “pregaoca“;Slika iz tadasnjih novina“Stane Dolanc u posjeti farmi krmaka..treci s’lijeva“

  Cesto sam razmisljao da je moj “tihi bojkot“mozda pogresan i da bi ipak trebao da jednog dana zaista izadjem na to famozno “glasanje“,medjutim,procitavsi tvoj dobronamjerni komentar,shvatih sve u momentu.

  Pa ja sam ipak bolestan i ukoliko bih jos ucestvovao u tim prljavstinama,pored zamucenog uma jos bih i ruke(dosad neokaljane)zaprljao i gdje sam onda prispio?

  Na kraju da dodam iako bolestan,svjestan sam ipak da smo vi i ja dva razlicita svijeta.Ja zivim u svom svijetu maste a vi zivite od istog.
  Ponekad samo pomislim da nije ipak neka “zavjera“ u pitanju o kojoj ova mladjarija prica.
  Neko masovno trovanje bojnim otrovima i kad narod poludi onda iz “vaseg svijeta“ iskoci uvijek spreman ko zapeta puska jedan dobar psihijatar da nama svima pomogne i tako to ide iz generacije u generaciju…..

  Ostani pozdravljen doktore i obidji me ponekad.Losiji je put ali vjerujem da imas neku dobru masinu.
  Ostavio sam adresu gore da mi se predstavis umjesto vizit karte.
  Pokazi ti meni svoje znanje a ja cu tebe zauzvrat docekati i pokazati ono gostoprimstvo sto jedan Srpski seljak i domacin jedino zna.
  I usput cu ti pokazati jos jednu tajnu vjestinu Spskog seljaka a sve u tvoju cast.
  …A to je(iako vec nije sezona)“kako i gdje tupom stranom sjekire potrefiti masnog krmka izmedju usiju“?…

 36. jahac, 10.02.2012. 19:22:40

  „Vjerujem da si zaista psihijatar iako si izabrao nik “neuropsihijatar“,sto je ,priznaces druga bransa.
  Moguce je da si specijalizirao i neuropsihijatriju.“

  Некада је постојала јединствена медицинска грана неуропсихијатрија. Касније је раздвојена на неурологију и психијатрију. И данас у УКБ Бања Лука раде људи који су неуропсихијатри.
  Студенти стоматологије на 6. години имају предмет „Неуропсихијатрија“, док медицинари имају 2 предмета: неурологију и психијатрију.

  Поздрав!

 37. drazen78bl, 10.02.2012. 19:56:20
  Ma u redu.Medjutim ta sitnica koja mi je “zapela za oko“ nije mi ni toliko ni bitna niti je akcenat na tome.
  Ja sam doticnom priznao svoju frustraciju jer mi je “mrka kapa“te crno bijele slike koja se proturala u socijalizmu i koju proturaju ti isti njihovi ucenici sada odjeveni u SNSD/SDS crno bijele boje.
  I jedni i drugi se lome se cije ce ime biti “zasluzno“za sve pozitivno ili negativno,ovisno od subjektivnog gledanja,pritom sluzeci se svim i svacim.
  (a ko nije sa nama,lud je)

  I dok oni tako senluce,narod osta neociscenih ulica a kad svi zaista“polude“,nema problema….Psihijatar je opet spreman,tu je sa dodatnim pilulama.

  Obadva brata po majci …Hipokriziji

  “„Na Mojsijevu stolicu sedoše književnici i fariseji. Sve dakle što vam kažu da držite, držite i tvorite; ali šta oni čine ne činite; jer govore a ne čine. Nego vežu bremena teška i nezgodna za nošenje, i tovare na pleća ljudska; a prstom svojim neće da ih prihvate. A sva dela svoja čine da ih vide ljudi: raširuju svoje amajlije, i grade velike skute na haljinama svojim. I traže začelje na gozbama i prva mesta po zbornicama, i da im se klanja po ulicama, i da ih ljudi zovu: Ravi! Ravi!“

  Matej 23:2,23:7