НДС има нови сајт: Да буде народ(н)а и онлајн

Народна демократска странка данас је представила свој нови веб портал, на којем се могу наћи све информације о активностима и програму странке. Предсједник Народне демократске странке Крсто Јандрић истакао је данас на представљању сајта, да ова странка не бјежи од изазова садашњег, али и будућег времена јер је дошло вријеме када је "у питање доведен, […]

петак, 16 децембра, 2011 / 18:43

Народна демократска странка данас је представила свој нови веб портал, на којем се могу наћи све информације о активностима и програму странке.

Предсједник Народне демократске странке Крсто Јандрић истакао је данас на представљању сајта, да ова странка не бјежи од изазова садашњег, али и будућег времена јер је дошло вријеме када је "у питање доведен, не само наш напредак, него и опстанак".

Јандрић је изразио оптимизам у вези будућег дјеловања и резулата НДС, јер како је рекао, "НДС је никла из народа, из једне мјесне заједнице", а успјела је да постане парламентарна странка, чији развој не престаје.

Портал НДС-а је веома једноставан и прегледан, а доминирају црвена, плава и бијела боја. У заглављу се налазе грб странке и изборни слоган, а одмах испод најважније вијести и најаве са динамичном имјеном слика и информација.

На сајту можете постати члан НДС, донирати странку, прочитати Статут и Програм. На видном мјесту је дио за Јутјуб канал и иконе за друштвене мреже. Емил Влајки, Бранислав Шкобо и још неки чланови имају свој простор за блог. У припреми је и верзија на енглеском језику, а за сада можете бирати између два писма – ћирилице и латинице.

У НДС су схватили да је поред теренског рада потребно озбиљније приступити дјеловању на интернету, јер то је један од начина да се привуку гласачи млађе генерације, који највише времена проводе на друштвеним мрежама, као и због тога што је интернет мјесто на којем фактички, кампања никада не престаје. Пристојан интернет портал је први корак у интернет кампањи било које партије.0 КОМЕНТАРА

  1. Lično nisam zadovoljan djelovanjem poslanika ove stranke u NSRS.Pre bi se moglo reći da su podržavali postojeću vlast nego što su djelovali opoziciono.
    Prije nekoliko dana opštinski odbor ove stranke u Prijedoru okupio je veći broj svojih članova na druženju i dogovoru za naredne poslove koje treba obaviti.Na isti su pozvani i lokalni novinari,koji nisu izrazili interesovanje za ovaj događaj.Pogodite zašto?

  2. Треба се осврнути и на околности у којима дјелују странке. Да има више искрености и мање обмана стање би у многоме било боље. Економија је једина гаранција у нашим условима опстанка овог народа. Међутим, погледајте „крвну слику“ наше економије и биће вам јасно зашто све више људи тоне у очај. Много је погрешних људи на кључним мјестима у овој земљи. Сад више није ни сумња него очигледно и кристално јасна ситуација да се иде у понор. То ови постојећи играчи на сцени нису у стању урадити. Имали су много мандата од народа и много година власти и сви су се измијењали. Народу су пребачени дугови и врућ кромпир, а сачуван је властити бизнис (столица власти у политици) на уштрб будућности, сигурности ипросперитета на реалним основама како је било могуће да су неки други људи били вођени исправним идејама. Остала је гола лаж и обмана, наравно дугови и незапосленост је велика. Кад дође вријеме сервисирања дугова у дугом периоду неће преостати ништа друго него да се продају најдрагоцјенији ресурси. Тајкуни и кривци ће бити осигурани од својих налогодаваца који су пласманом своје робе зарадили све оно што је припадало овом народу да буде изван ове биједе која јесте и која има тенденцију да се продуби. Казну гору иза рата нисмо могли добити! Нека нам је Бог на помоћи, јер само он сада може да преокрене умове огромног броја слијепаца који нису у стању да виде шта се догодило. Само огроман број свијесних људи може да почне да бојкотује овај режим и да почне нешто да ЧИНИ да се ипак заустави пропадање и да се појави нада.