НДП позива на Додикову оставку и пријевремене изборе

Народни демократски покрет позвао је предсједника Републике Српске Милорада Додика да поднесе неопозиву оставку и омогући расписивање пријевремених парламентарних и предсједничких избора, како би се политичка криза у РС ријешила демократским путем. У саопштењу НДП-а, које преносимо у цјелости, наводи се да је актуелна ситуација у РС слична оној у Србији, уочи пада Слободана Милошевића: […]

недеља, 17 јануара, 2016 / 14:07

Народни демократски покрет позвао је предсједника Републике Српске Милорада Додика да поднесе неопозиву оставку и омогући расписивање пријевремених парламентарних и предсједничких избора, како би се политичка криза у РС ријешила демократским путем.

У саопштењу НДП-а, које преносимо у цјелости, наводи се да је актуелна ситуација у РС слична оној у Србији, уочи пада Слободана Милошевића:

-Како сада ствари стоје, све указује на то да је диктаторски режим у Републици Српској, на челу са Милорадом Додиком, ушао је у идентичну и трагичну фазу сличну оној у Србији прије 15 година на самом крају Милошевићеве владавине. Више је него очигледно да Додик сада копира свог некадашњег политичког ментора са Дедиња и по истој тој трагичној матрици ствара конфликте са политичким противницима, примјењујући исту технологију владања.

Некадашња веза мафије из земунске Шилерове улице са припадницима специјалних снага МУП-а Србије на челу са Милорадом Улемеком-Легијом, неодољиво нас подсјећа на садашњу повезаност мафијаша и појединих припадника Специјалне јединице МУП-а Републике Српске. Најоданији и дугогодишњи чувар Додиковог режима Милош Чубриловић-Чубри поново има незаобилазну улогу у свему и прилику да чува леђа и држи скуте "великом вођи".

Како су некада у Србији највећи криминалци носили униформе и били најпоузданији чувари Милошевића – тако је и данас у Републици Српској у времену Додиковог режима уз злослутно подсјећање на вријеме када је у Србији "мафија имала државу", умјесто држава – мафију!

Отимачине,пљачке, уцјене,зеленашење,диловање наркотика – допунске су активности појединих припадника режимске полиције. Јасно је да су већина полицајаца у редовина МУП-а Републике Српске поштене патриоте које режимске мафијаше у својим редовима трпе јер морају и јер тренутно немају избора… Када дође неминовни крај режиму, поштени ће побједити криминалце свугдје, а нарочито у редовима МУП-а Републике Српске.

Одговор на питање колико је још у МУП-у раскалашних и на све спремних режимских чувара са полицијским овлаштењима, са злочиначким размишљањем у глави – нико не зна.

Треба ли да се у Српској деси наша верзија судбине Славка Ћурувије, наша верзија злочина на Ибарској магистрали, наша верзија ликвидације Ивана Стамболића и , коначно и неминовно – наша верзија петог октобра, питамо се ми у Народном демократском покрету!

Да се то не би догодило, корумпирани и одметнути режим на челу са Милорадом Додиком, за добро властитог народа, треба отићи са власти, одмах и неопозиво, јер овако, срљајући у политичко лудило, уз Додикову најаву коначног обрачуна са опозицијом и уз овакве "специјалце-криминалце", попут ухапшене разбојничке групе из специјалне јединице МУП-а – Република Српска врло лако може добити своје жртве по злочиначкој рецептури из случајева Ћурувија, Ибарска магистрала, Стамболић.., а није искључено да се деси и жртва попут случаја Ђинђић!

Позивамо Милорада Додика да одмах поднесе оставку и створи услове за ванредне изборе за Предсједника Републике и Народну скупштину Републике Српске, како би се вишегодишња владавина режима окончала демократским изборима, побједом демократије и народне воље, умјесто побједе криминала,сукоба и насиља у коме смо сви жртве Додиковог аутократског режима.



0 КОМЕНТАРА

 1. “Треба ли да се у Српској деси наша верзија судбине Славка Ћурувије, наша верзија злочина на Ибарској магистрали, наша верзија ликвидације Ивана Стамболића и , коначно и неминовно – наша верзија петог октобра, питамо се ми у Народном демократском покрету!
  Да се то не би догодило, корумпирани и одметнути режим на челу са Милорадом Додиком, за добро властитог народа, треба отићи са власти, одмах и неопозиво, јер овако, срљајући у политичко лудило, уз Додикову најаву коначног обрачуна са опозицијом и уз овакве „специјалце-криминалце“, попут ухапшене разбојничке групе из специјалне јединице МУП-а – Република Српска врло лако може добити своје жртве по злочиначкој рецептури из случајева Ћурувија, Ибарска магистрала, Стамболић.., а није искључено да се деси и жртва попут случаја Ђинђић!“

  И поред најбоље воље нисам могао отрпити да не реагујем на ову дрскост и будалаштину.

  Позивати некога да одступи са власти и као разлог наводити убиства која би се могла догодити је врхунац политичке неодговорности и врло опасан начин вођења опозиционе борбе.
  Стављати на терет Додику Ибарску магистралу и Ћурувију не може неко ко је у вријеме тих догађаја био на Милошевићевој страни. Чавић и СДС су били.

  Хапшење пљачкаша је успјех МУП-а.
  Зашто је хапшење пљачкаша доказ да је МУП криминилизован, а хапшење секретара Министраства безбједности није доказ да је то министарство такође криминилизовано.

  Али јок, Чавићу и Бореновићу је битно да се МУП представи као легло криминала јер су добијене јасне инструкције да се поново крене у укидање Полиције РС.

  Што се тиче избора у РС, Додик бих их требао расписати одмах сутра, и да буду одржани исти дан кад и у Србији или заједно са локалним изборима. Чавић зна да се Додик не би могао јопет кандидовати, али ја да сам на Додиковом мјесту, одмах би их расписао и постао премијер.

  Е онда би ове у Сарајеву растурио.

 2. @Симо П. Ороз

  Зар ниси ти, друже Рајко, први позвао Додика да одступи? И ја те подржао, као и кад си дигао глас против пензија „ствараоцима“, опет сам те јавно подржао.

  Ћурувија се већ десио. Твој такмац Копања остао без ногу. Упућени кажу да су организатори они који данас Додику дувају у једра. Треба питати копилад.

  Васковића су, према његовим тврдњама, већ покушали код Кнежева ликвидирати.

  Чињеница је да Додик има људе у МУП-у које може употребити за политичке ликвидације, али да их до сада није користио, на чему сам му захвалан. На другој теми сам навео неколико бизарних сличности Додика с Милошевићем, али у овом сегменту се показао као бољи. Можда зато што не пушта жену да води политику?!

  Али кад се брани огромна лова, сва средства се користе, тако да не можемо предвидјети како ће реаговати кад му дођу задњи дани. Молимо Бога да не буде крви!

  Чавићу би било боље да Додика пита гдје је нестао новац од продаје шест станова у Београду. Нема га у имовинском картону. Није могуће да је прокоцкао милион евра властитих пара?

 3. Па да, Додик је извршио атентат на Копању тако да већ имамо случај Ћурувија.
  Још да атентира Жељку, имаћемо и случај Ђинђић. Онда нека запали моје ауто и ето Ибарске.

  Тако би се стекли сви услови да Чава, Босић и Михаљица засједну на власт.
  Послије оваквих доказа нема друге него да Додик одступи.

  Је будала мајко мила, што би рек’о Изет.

 4. Poređenje sa Slobom je besmisleno. Sloba je protiv sebe imao čitav NATO i niti jednog saveznika. Slobinoj opoziciji su u džepove godinama trpali milionske grantove raznorazni Soroši i NATO zemalja razvojne pičkamaterina agencije. Slobu su više od 2 mjeseca tukli avionima i raketama.

  Razočaravajuće saopštenje Čavićevaca. Dodo im je nudio izbore nema ni 3 mjeseca. Čaviću partija puca. Gubljenje čitavih regionalnih odbora visi nad glavom. Rad na terenu i partijskoj infrastrukturi – slab. Čavića to slabo ikako zanima.

 5. @Симо П. Ороз

  Друже Рајко, што си нервозан? Додик сам нема везе с атентатом на друга Копању, његовог главног медијског покровитеља и пријатеља. Али немају ни Босић, Чавић или Михајлица. Они који имају данас не дувају Босићу у једра, већ Додику. При томе не мислим на оног што га Копања помену у НУ2, иако он вјероватно зна детаље.

  Господин Чавић ово износи, јер је у страху да би Додик могао специјалу злоупотребити у моменту кад се осјећа лично јако угрожен. То свакако није искључемо, мада понављам да сам додику захвалан што до сада није било ликвидација, осим Бобана Благојевића, гдје није постојала намјера да му се одузме живот. Убиство Милана Вукелића се може довести у везу с неким Додиковим људима, али не и с њим лично. Он је изнио тврдњу да нико из СНСД нема везе с тим терористичким актом. Ако зна да није нико из СНСД, онда нека каже ко јесте, јер очито да има сазнања.

  И оно што се намеће послије овог друмског разбојништва јесте питање:

  ДА ЛИ ЈЕ МИЛАНУ ВУКЕЛИЋУ ЕКСПЛОЗИВНУ НАПРАВУ ПОД АУТОМОБИЛ ПОСТАВИО НЕКО ОД ПРИПАДНИКА СПЕЦИЈАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ? ДА ЛИ ЈЕ БОМБА АКТИВИРАНЕ ИЗ ЗГРАДЕ МУП РС?

 6. Пре*ебен је телалук.

  Једно убиство које карактеришу као политичко засјењује десетине других, један којег препознају као дезертера засјењује стотине других…

  Због 5-6 полицајаца пљачкаша, полиција пљачка народ. Иако је иста та полиција открила починиоце. Бљутаво је све то.

  „Најбољи“ опозиционар снима телефоном избацивање Ранке Мишић, упоређује све са Милошевићевим периодом. Од кога је, превише је.

 7. Gooooootooooov je. ! Ende ist da.

  Biger je tu, a kad je on tu, i još Anjica , ondaaaaaaaa je stanje zabrinjavajuće.

  Ali i vrlo, vrlo opasno, ranjena zvijer grize sve oko sebe, a bogami ujeda i samu sebe. …
  Zvijer ne odstupa lako od plijena. Svjesna da je u gvoždjima, ali uvijek prokletogladna, kusa, ždere, otkida…
  Plašim se srpskosrpskih sukoba. Znam, da Leopold zna da mor da odstupi. ali se plašim krvavog odstupanja.

  Kesić govori ono što Leopold misli, a kesić kojem su kese pune harača ukupljenog od sirotinje, jasno kaže, ako treba Srpska će se braniti i ratom.
  Znamo li da je Srpska za njega = Leopold, znači, specijalna njegova policija samo može da udari na narod.

 8. „Пре*ебен је телалук“

  За Симу Ороза, БеатБигера и Лазаревића, ликове који се бавише овдје мојим приватним животом и етикетирају неистомишљенике, дио интервјуа психолога Соње Станчић:

  Šta je kod nas češće meta napada?
  – Ličnost, naravno! Mnogi od njih se u verbalnom dijalogu bave ličnim karakteristikama sagovornika, a ne onim šta je on uradio ili nije. Ili počnu da se bave postupcima, ali brzo završe na ličnom obračunu. A to je potpuno pogrešno!
  Zašto se to dešava?
  – Ako jedno dijete neko kažnjava, tuče, vrijeđa, uči ga da psuje, ono će kao odrastao čovjek koji je postao poslovođa, direktor, ministar, političar, primjenjivati isti mehanizam. Ta osoba jednostavno ne zna da se ponaša drugačije.
  Stiče se utisak da posebno u BiH caruje jedna sveopšta nekultura dijaloga…
  – Dijalog je nešto što se uči i prenosi kroz generacije. Potrebno je da tolerancija na različito mišljenje postoji u porodici, školi, firmi, društvu, da učimo da možemo razgovarati čak i ako su nam stavovi različiti.
  Zašto su naši političari netolerantni?
  – Ne bih rekla da su netolerantni, prije da ne znaju kad treba da stanu i da je bolje reći manje i kraće, odnosno da postoji “sutra” kad može da se kaže ili uradi nešto. Sve se uči, pa i kontrola ponašanja i govorenja. Primijetićete da uglavnom svi počnu da govore normalnim tonom i argumentovano. Međutim, negdje na pola rečenice izgube nit i počnu sa agresivnim ispadima. Ono što se zapravo dešava u njima, taj misaoni i emocionalni proces dok govore, ključ je onog što mi vidimo. Moraju da nauče da taj proces drže pod kontrolom.
  Zašto ne uče na primjeru svojih kolega iz, na primjer, Srbije, gdje su se pojedinci od prilično agresivnih političkih retoričara gotovo “preko noći” preobrazili u prave misionare lijepog ponašanja?
  – Ne znači da političari iz Srbije ne misle isto kao naši, ali je činjenica da su otišli korak dalje, odnosno naučili da kontrolišu svoje emocije. Nekad izgledaju i usiljeno, ali je bitno da se trude i da rade na sebi.
  Šta naše političare motiviše na “argumentovanje” drekom i uvredama na ličnom nivou?
  – Slabost i nemoć! Ali, osobu koja se sagovornicima obraća agresivnim tonom, malo ko doživljava ozbiljno. Takvi ljudi viču jer nemaju drugih argumenata. Žele da ostave utisak da su bolji i jači, a viču samo zato što su slabi.
  Za razliku od teorije, praksa pokazuje da mnogi od njih sebe uopšte ne vide nemoćnim, nego premoćnim.
  – Prije bih rekla da nastupaju sa pozicije agresivnosti zato što ne znaju da kanališu frustraciju izazvanu postavljenim pitanjem ili temom o kojoj diskutuju, a koja im ne odgovara. Oni, međutim, u takvim trenucima nisu svjesni svog ponašanja.
  Do sada ste često i različitim povodima sarađivali sa mnogim političarima… Da li su oni bar ponekad svjesni da u svojim gostovanjima prvenstveno na televiziji znaju da pretjeraju i da se ponašaju nevaspitano?
  – Kad nisu pod tenzijom i stresom, znaju uočiti greške koje su napravili. Ali im i tada fali hrabrosti da to priznaju onome prema kome su pogriješili. U svakom slučaju, kasnija reakcija zavisi od ličnosti osobe koja je napravila incident. Neki odmah priznaju da bi bolje bilo da tog dana nisu ni ustajali, dok drugi prosto uživaju u svojim medijskim nastupima, smatrajući da nisu mogli ništa bolje uraditi, da je njihovo ponašanje “vrh”.
  S obzirom na to da ste do sada sarađivali sa mnogim političarima, da li su oni bar privatno kulturniji i tolerantniji?

 9. Мене баш занима која је твоја диоптрија кроз који гледаш свет…

  Ко сам, шта сам, навођења да сам Хрват, курац-палац, овакав, онакав, покушаја проваљивања идентитета…нема чиме се ниси служио и о чему говорио.

  И ти причаш да се неко бавио твојим животом? Ти си само туп момак, онај који мисли да много зна, у суштини исти ко и маса других есдеесоваца.

 10. BigerU moj, tupi momci su u kolekciji strastvenog kolekcionara tipova ŠtoGoriToBolji. Takvi imaju visoku cijenu kod našega Leopolda jer mu odradjuju specijalne zadatke na koje god on svojom šapom ukaže…

  Ko je ubio Milana Vukelića?
  Oni koji idu u pljačku, imaju pucu.
  Oni koji idu u pljačku, imaju pucu, i ubijaju.

  Oni koji idu u pljačku, imaju pucu, ubijaju, i dilaju drogu.

  Oni koji idu u pljačku, imaju pucu, ubijaju. dilaju drogu, i u prvom prstenu su ….čijem?

  Da, tako je ! Odgovor je tačan. petica!

 11. Биги,
  обично се деси неки белај када се студенти прихвате неког посла који треба да раде стручњаци који су дипломирали.

  У филму “Чудо невиђено“ је то приказано кроз сцену када слана вода потапа село, а геометар који је вршио мјерења као оправдање узима да му је остало још два испита до дипломе и да је то узрок белаја.

  Ми на Фронталу морамо трпити посљедице јер је један коме су остала два испита, лијечио пацијента-тротачкаша из Козарца.

 12. Strašno je to kada ljudi sebi daju za pravo da rade posao za koji nemaju nikakvu potvrdu, osim potvrde sela da si dobar momak. Nije kriv student što je potopio selo, on je radio najbolje što je znao, krivo je selo što ga nije najurilo.
  Fakultetski obrazovani ljudi će me razumiti: Nije isto ako samo ti znaš da znaš da radiš određeni posao i ako ti neko oda priznanje za to. Pametnom dosta da napravi relaciju između fakulteta, studenta koji redovno polaže svoje ispite, diplome itd.

 13. Ево га, још један из плејаде оних о којима говори психолог! Политику своди на ниво трача јетрва и пласирања лажи о политичким противницима. Сигурно има ожиљак од млина за кафу параумбиликално лијево. Можда ми је пацијент, а и да не зна?! Као и његов мали сателит, алкос, синдром Жил Фрковић. Друже Рајко, студенти на факултетима имају и практичну наставу. Колико си злобан, ти би и Душанку Мајкић испрозивао што је дипломирала на приватном факсу тек на прелату из пете у шесту деценију. Набио би на нос Сташи Кошарцу и Синиши Додику што још нису дипломирали. Чак би и Додика питао како то да није могао савладати ни прву годину месарског заната.

 14. drazen78bl,19.01.2016. 10:03:42

  “Политику своди на ниво трача јетрва и пласирања лажи о политичким противницима.“

  Ја политику нисам ни поменуо, а тебе одавно не зарезујем. Из чистог мира си ме прозвао да се бавим твојим приватним животом.
  И ти се нашао да некоме то замјерујеш!?

  Сам износиш своје ‘подвиге’ из операционих сала. Знамо ко ти је зијевао док си безуспјешно проучавао, знамо колико си студирао, знамо чиме ти се баве сви рођаци, знамо кога знаш, знамо кога снимаш док пијеш кафу са њим, а знамо и кога из Козарца си ‘оперисао’ па сви на Фронталу морају трпити посљедице због тога…

  Све си то сам, ничим изазван, написао, па се онда љутиш што има нас са добром меморијом који то запамте, па те мало јебуцкају због тога.

  Болест која дефинише потребу за јавним приказивањем свог живота зове се егзибиционизам.

 15. Најбоље да заступници криминализоване олигархије, који немају снагу ни да се потпишу испод властитих ставова, за које је упитно да ли су регуларно завршили и основну, прозивају људе који завршише најтеже студије!

  Неки Беатовић је предњачио међу таквима, а никад завршио студије физике.

 16. @Симо П. Ороз

  Ја сам поставио дио интервјуа с бањалучком психологицом у нади да ћеш се ти и твоји сателити препознати, јер си ти тај који је овдје у часовима немоћи аргумената псовао, бавио се личношћу саговорника, износио неистине и вријеђао. Ја сам се надао да ћеш се кориговати, а ти настављаш у стилу јетрве.

  Ако си износи детаље из мог приватног живота у који немаш увид, јасно је да си јетрва. И сада измишљаш да су ми остала два испита, да сам оперисао неуролошког пацијента. Како ти знаш да сам зијевао, да сам безуспјешно нешто изучавао? У сваком моменту можеш да провјериш моје знање. Али ко си ти? Инспектор, ревизор, над попом поп?
  Ја никог не снимам, а ти Николине параноје узми здраво за готово!

  Јебуцкај ти свог дебелог шефа! Ја свој приватни живот држим даље од јавности. Прочитај још једном како те психологица вјерно нацртала!

 17. drazen78bl,19.01.2016. 10:34:49

  “Како ти знаш да сам зијевао, да сам безуспјешно нешто изучавао?“

  Нисам написао да си ти зијевао него да знам ко ти је зијевао тако што си сам на Фронталу написао да ти је Стевандић зијевао док си проучавао грло.

 18. @Симо П. Ороз

  Ја сам поставио дио интервјуа с бањалучком психологицом у нади да ћеш се ти и твоји сателити препознати, јер си ти тај који је овдје у часовима немоћи аргумената псовао, бавио се личношћу саговорника, износио неистине и вријеђао. Ја сам се надао да ћеш се кориговати, а ти настављаш у стилу јетрве.

  Ако си износи детаље из мог приватног живота у који немаш увид, јасно је да си јетрва. И сада измишљаш да су ми остала два испита, да сам оперисао неуролошког пацијента. Како ти знаш да сам зијевао, да сам безуспјешно нешто изучавао? У сваком моменту можеш да провјериш моје знање. Али ко си ти? Инспектор, ревизор, над попом поп?
  Ја никог не снимам, а ти Николине параноје узми здраво за готово!

  Јебуцкај ти свог дебелог шефа! Ја свој приватни живот држим даље од јавности. Прочитај још једном како те психологица вјерно нацртала!

 19. @Симо П. Ороз

  Ја сам поставио дио интервјуа с бањалучком психологицом у нади да ћеш се ти и твоји сателити препознати, јер си ти тај који је овдје у часовима немоћи аргумената псовао, бавио се личношћу саговорника, износио неистине и вријеђао. Ја сам се надао да ћеш се кориговати, а ти настављаш у стилу јетрве.

  Ако си износи детаље из мог приватног живота у који немаш увид, јасно је да си јетрва. И сада измишљаш да су ми остала два испита, да сам оперисао неуролошког пацијента. Како ти знаш да сам зијевао, да сам безуспјешно нешто изучавао? У сваком моменту можеш да провјериш моје знање. Али ко си ти? Инспектор, ревизор, над попом поп?
  Ја никог не снимам, а ти Николине параноје узми здраво за готово!

  Јебуцкај ти свог дебелог шефа! Ја свој приватни живот држим даље од јавности. Прочитај још једном како те психологица вјерно нацртала!

 20. Siniša Dodik je fakultetski obrazovana osoba i akademski građanin. Završio je jedan od težih ako ne i najteži, elektrotehnički, fakultet u BiH.
  Nije to neka „eureka“. Nije jedini i ima „Siniša“ još na desetine.Jako je tužno, ako je tačno, kada neko ko nije u akademskom svijetu proziva školu nekog ko to jeste. Meni je makar tužno, možda većini nije.

 21. @Симо П. Ороз

  Друже Рајко, у недостатку аргумената потежеш за етикетирањем. Баш си показна вјежба овог што психологица Соња рече.

  Тзв. велики брате, а је ли? Успио је коначно? Како политика погура човјека?!
  Је ли завршио и Кошарац? Не, нису тачне Рајкове и Николине инсинуације, тако да ништа није тужно. Тужно је кад један народ повјери своју судбину у руке једног човјека који је био у проблему да савлада прву годину месарског заната.

  Moj приватни живот је моја ствар и за форум расправе је релевантно да ли пишем истину, да ли је поткрепљујем аргументима, а не да ли дам завршио за лимара или доктора.

 22. Чудна лика овог Илије Чворовића.
  Надам се да ће се за све подвале, снимања, породична истраживања и остале бљувотине и тебе Милосављевићу, агенту у покушају, неко сетити?
  Ако се не сете, то је била твоја дужност, што рекао мој отац, зар не?

 23. Ево га, јавио се и трећи да у пракси потврди оно о чему говори психологица Соња!

  Породична истраживања?!?!?!?!?! Хи хи хи! Зар не?!

  Ја сам мислио да ће се запитати, али они немају увид да се о њиховом понашању говори. Покушај дискредитације личности, псовке, увреде, пријетње… Прочитајмо поново интервју!

 24. drazen78bl,19.01.2016. 16:32:46

  “Moj приватни живот је моја ствар и за форум расправе је релевантно да ли пишем истину, да ли је поткрепљујем аргументима, а не да ли дам завршио за лимара или доктора.“

  Момак, слажем се са тобом, приватне ствари нису за политичке расправе по форумима, па ми никако није јасно зашто си своју приватност уносио у те расправе.

  Све што ја знам о теби написао си ти лично. Ја ни једну ријеч о теби нисам написао, а да је претходно нисам прочитао у неком твом коментару.

  Ти си подвојен. Оптужујеш мене за ствари које сам себи радиш.

 25. @Симо П. Ороз

  Момак, ја понекад у контексту приче поменем неки детаљ из мог живота, као што си и ти писао да си Херцеговац, родом из Мркоњића, којег школоваше совјетски комунисти и који је друговао с Нилом Јангом. Једног сличног упознах пред Нову годину. И Мркоњић, и монархиста, и опозиција гора од власти…

  Међутим, у међувремену сазнасмо да си доста тога слагао, а на крају си се представио као друг Васић. Ја мислим да ниси, али поштујем и ословљавам те са „друже Васићу“. Видиш, неки те прозивају да си кризмао кћерку. Мене се то не тиче. Ја желим да те надјачам аргументима, а не омаловажавањем, изношењем твог приватног живота, етикетирањем.

  Ти си покушавао, заједно са малим сателитом и још два сатрапа, да ме дискредитујеш на основу нетачних чињеница везаних за мој приватни живот. При зоме, немате снагу да се потпишете, као ни онај што ми је пријетио. То довољно говори о вама.

  Ја немам проблем да се неко мало нашали на мој рачун, али немаш право да подмећеш! Лажеш, етикетираш ме, прозиваш.

 26. Битно је и ко пише и шта пише! Пронађите разлику:

  *
  ЖИЛ ФРКОВИЋ, УСТАШКИ КОЉАЧ: „Почињем све више да пијем, али ми то помаже само за тренутак. У пићу, нарочито предвече, често ме изненада тргне глас: „Ради ти, дијете, свој посао!…“ И тада, избезумљен, морам да тумарам около, да зачепим уши, да се ударам у главу, да вичем, да ломим све око себе, и бјесомучно нападам кога стигнем.“

  MR BIGGY, ПЛЕХАН(ДЕРВЕНТА): „Кад је мени тешко,ја седнем,направим план,напијем се,лутам,размишљам…“ 

  http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/U-Derventi-uhapsen-pjesak-sa-303-promila-alkohola/347187

 27. Мали Рајкулин сателиту, никад не бих желио бити миш провокатор у служби режима, што ти јеси. Ја сам вас неколико вас позвао да се манете подвала и удара на личност, али очито да то само Симо може од прозваних испоштовати. Он је једини који покушава да се за Додика бори аргументима. За разлику од њега, сателит Биги никад ништа смислено није написао, већ само минира расправе.

  Зато га морам повремено отрести и показати јавности да се ради о личности која лута и потеже за алкохолом кад му је тешко, као што је напет радио усташа Фрковић. Мишта слагао нисам, већ аргументима црно на бијело то доказујем.

  С друге стране, скривени миш провокатор, измишља лажи и замишља да то неког нервира. Али ја сам спреман, као доктор и хуманоста, још вечерас да му помогнем да савлада анксиозност. Могу му мејлом препоручити терапију.

  Мада и ова радна терапија, коју обавља за снсд, има сигурно добар ефекат. Прво, добије неку цркавицу, а друго, одушевљава се ако неког испровоцира.

 28. А да…ја сам крив што су твоји „аргументи“ неистинити, недоследни, демагошки.

  Након што је Вукановић узео „правду“ у своје руке или након што сам те упутио шта је твоја странка радила у појединим изборним јединицама престаје свака борба аргументима си тобом. Да не причам о граничним службама, дистицима, грбовима и иним. Ја сам „усташа“, а ти и други ментални болесници сте „господа“.

  Заправо, ти си глупљи од најобичнијег есдеесовца. То је најгоре што сам икад иком рекао.

  Иначе, је*о те СНСД. И Додик, којим си опсједнут.

  😉

 29. Дакле, поново се вратимо на ријечи психологице!

  Прво, поново ми се импутира лаж да је моја странка нешто радила, јер ја нисам члан ниједне странке.

  Друго, моји аргументи су утемељени на чињеницама и као такви истинити. Да ли су оно ријечи Жила Фрковића? Да ли је тзв. Биги написао да лута и напија се кад му је тешко?

  Да, да.

  Треће, ја нигдје тзв. Бигија не назвах усташом (Биги, малим словом се пише), већ сам само његово понашање у часовима нервног растројства упоредио с готово идентичним понашањем тек једног усташе. Знамо да су Фрковића прогониле жртве, али ко прогони Бигија? СДС?

  Ја Додиком нисам опсједнут, већ критику највише усмјеравам ка њему, јер је он алфа и омега организације која систематски уништава овај народ и ову крвљу брањену Републику. Ништа лично! Само видим куда то води и указујем другима.

  Ако су исто запазили и другови Васић и Радојичић, не знам шта је ту нејасно.

 30. if you walk like a duck, quack like a duck… U are a duck.

  Нема ту много филозофије. Додика могу наследити само ови што узимају „правду“ у своје руке. Што тврде да су најпоштенији, па преко ноћи постају саветници. Купују странке, гласове из коверти. Није ни битно.

  Причајте о економији, професионализацији руководства јавних предузећа, унапређењу образовања. Све остало је демагогија. Ти да видиш нешто. Ти си обична алапача.

  Након стотина импутација да сам Хрват и слично: Ти си глупљи од најобичнијег есдеесовца.

 31. Što neko ovdje napisa, ako ništa neće biti bolje kada dođe druga vlast onda će nestati trolovi i botovi. Ja se ni sa tim ne slažem, jer mi je period od postanka višepartijskog sistema sasvim dovoljan da izvedem zaključak da su svi političari isti.
  Ja nisam budala za razliku od nemalog broja komentatora ovdje koji smatraju da će promjenom vlasti promijeniti, ili da budem direktniji, riješiti probleme. Džaba nekima svakodnevne promjene vlasti, ljudi, direktora i šefova kada se njihov mozak ne mijenja i kada nije okrenut sebi nego državi. Nema toga psihologa koji će me ubijediti da ja lično nisam „kovač svoje sreće“ a koliko ću brzo kovati zavisi od države. Najveće zlo koje smo naslijedili od komunizma je to što je tamo važilo sve što ne važi danas između ostalog i to da je država „kovač moje sreće“ pa danas imamo pregršt „krivo nasađenih ljudi“ (mislim na vasipitanje) koji prvo gledaju u državu pa tek onda u sebe. Nemam nikakvo ustručavanje da ljude koji su tako vaspitani i tako razmišljaju danas smatram komunistima u „duši“ i da bi se u prethodnom sistemu veoma brzo prilagodili i dobili na gotovs „iskovanu sreću“. Ne kažem da je to pogubno ali nije dobro jer se sistemi mijenjaju, a šta onda? A šta ćemo danas?
  Pojedinci su zbog svojih pogrešnih shvatanja dozvolili sebi da jedni druge nazivaju pogrdnim riječima kako bi se revanširali svojim sagovornicima pravdajući to time što ih eto neko etiketira, rovari po privatnom životu, blati i slično.
  Nije mi jasno ni to kako je moguće da su u konfliktu sa svim osobama koji ne razmišlajju kao oni, pri tome koriste iste metode kao i oni što ih blate i posle se porklamuješ da si drugačiji od ostalih. Prezireš sagovornika jer te blati, a pri tome da bi mu se revanširao koristiš potpuno iste metode i hoćeš da mi kažeš i da me ubjediš da struja koju predstavljaš je bolja od one koju blatiš. Jednostavno to nije moguće taman toliko koliko je nemoguće obići svemir. Tipičan predstavnik „primitivne demagogije“ koja je ovdje uveliko prisutna, a rijetko ko je spominje, je demagogija gospodina Vukanovića koja prolazi samo kod ljudi labavog karaktera.

 32. И још једном се вратимо на оно што рече психологица! Увреде на личном нивоу одражавају слабост и немоћ, као рече психологица.

  Поремећен тип, ментално ретардирани, глупљи, обична алапача…

  Читав спектар увреда којe осликавају нашег малог Бигија. Али ја му и даље омогућавам да настави с овом окупационо-радном терапијом. Предност је што није свјестан да је на терапији. Свакако да ће и напојница из комитета поправити психичко стање. А и домаћа ракија и лутање по селу ће га поправити.

  Ја нигдје не написах да је мали Хрват, већ да је мјешанац. Ништа то није увреда нити проблем, јер су неки од најбољих мојих пријатеља из мијешаних бракова. За мене су једнаки са свим који нису. Само сам желио објаснити генезу мржње према СДС.

 33. Тзв. велики брате, управо си оне који не мисле као ти назвао будалама и четврти си који је у пракси потврдио теорију психологице. Хвала ти!

  За тебе је господи Вукановић недостижан, јер је често стављао главу тамо гдје већина не би ногу, а ти немаш храброст ни да се потпишеш испод властитих ставова, чак ни кад наступаш с резервног положаја. Такав један се усуди Вукановића назвати демагогом, човјека који је раскринкао Додиковог савјетника Вучетића и друге са вишемилионским аферама. То су дјела, а не демагогија. Од свих лопова у политици тебе баш жуља честити Вукановић?! 😀

  Сви политичари свакако нису исти. Чак и у оквиру једне партије уочићемо велике разлике између нпр. Рајка Васића и Зорана Тегелтије или нпр. Зорана Латиновића и Обрена Петровића.

 34. Мешанац…да, није говно већ се пас поср’о.

  Бројање крвних зрнаца и одређивање ко је добар а ко лош Србин је само још једна од одлика којом се могу похвалити будући доктори и хуманисти. Додуше, они неуспешни којима је Додик оправдање.

  Видите, човек који зна шта Додик пије на страначким скуповима ћути о изборним и свим другим махинацијама „онихкоји би требали донети боље сутра“. Зашто? А тражи аргументе.

  Зашто је волео Стевандића, па га само зато што није више у његовој странци више не воли? Зашто је Ранко Шкрбић добар лик пре него Плаћени Блогер не напише да је лопов?

  Много је доказа који упућују да је овај назови хуманиста и патриота или подвојена личност или обична есдеесовска алапача.

  Генеза мржње према СДС-у иде овако: рат – убијање 30.000 Срба – стварање профитерчина – стварање Додика – одржавање Додика на власти – демагогија – свођење деснице на „бајамаликнинџовску“ свест – сељаклук.

 35. У прави си, тзв. велики брате, да је мозак тешко мијењати људима, да нас даве рецидиви комунизма, али не и у контексту да је сваки појединац ковач своје среће. Можда велики број чланова владајућих партија под срећом подразумијевају запослење у државној служби, одлазак на јагњетину у „My way“, положена четири испита у дану на неком инстант универзитету, гледање самозадовољавања Maце Дискреције… Срећа је релативан појам.

  Ја не могу бити срећан уколико гледам биједу око себе. Не знам колико да сам ситуиран. Од државе уопште не зависим. Чак и моји родитељи се не би могли ослонити на своје пензије. Међутим, да ли је нама држава мајка или маћеха? Како може да ти тражи 17% од свега што купиш, па намете на гориво, алкохол, цигарете, како те може послати у рат, а након рата те препустити судбини? Можда си хтио бити ковач своје среће, али те пет година спрчише у ров?! Можда си отворио приватни бизнис да скујеш своју срећу, али те задавили наметима, рекетом?! Не можеш имати само обавезе, а немати права. Зашто онда Аустрија даје дјечији додатак, загарантовану социјалну ппмоћ? Зашто не препусти људима да кују своју срећу? Зашто државе дају подстицаје пољопривредницима? Зашто имамо здравствено осигурање?

 36. Наравно да презирем саговорника који ме блати. Што написа Симо, први га не дирам, али кад „чачка мечку“ на крају мора да зацвили.

  Биги, не бројим ја људима крвна зрнца. Мислио сам на ћуку мјешанца. Будућег човјека.

  😛

 37. Где су аргументи?

  Ја не презирем саговорника, већ ставове безмудаша који прича како је страначки неопредељен, а свака мисао му зависи од тога шта каже Плаћени Блогер и остала булумента квазиинтелектуалаца и патриота.

  Хвала на свим увредама, надрилекару, то је ипак прави патриотизам, хуманизам, рационалност и слично.

 38. Мора се признати да овај тзв. велики брат ипак одише интелигенцијом, за разлику од тобож ‘ председника.
  „велики брат“ је то бар лијепо упаковао у „ковачи своје среће“, а тобож председник по сличном размишљању и теми каже да су то све „исфрустрирани, неостварени и својим животом незадовољни ликови“, па према томе ту спадају и осакаћени РВИнвалиди, борци, које је ова држава бацила негдје иза врата, нека труну као мокре крпе са којима је обрисан под.

  Ет’ 90 и више% осакаћених, опљачканих, истјераних на улицу су задојени комунистичким системом, нерадници…,а Каја, баја, Станковићи и начичкана паразитска администрација, су вриједни честити домаћини, народна елита, генијалци који су прилагодљиви свакој промјени система?????

  Ко је теби крив покојни Вукелићу, задрта комуњаро, што се ниси придружио“честитим српским домаћинима“ и умио прилагодити промјени система??!!

 39. Биги, аргументи су на овом посту ријечи психологице и ово што културно и без увреда изнесох великом брату.

  А како то мислиш да сам „безмудаш“?

  Ja представљен именом и презименом и усудим се оштро критиковати особу која има највећу моћ у нашем друштву и располаже прекобројном полицијом чији појединци су показали да су спремни на све. Ти си његов, тј. његовог Рајка портпарол и немаш храбрости да се потпишеш испод ставова. Ко је ту без муда?

  Ја не причам да сам страначки неопредјељен, већ то показујем дјелима. Прво сам формирао нестраначку листу Сви за Бањалку (и нисмо ппдржали јавно ни Чавића ни Стевандића, али смо били против снсд кандидата, па смо се ујединили с Вукановићем у нову нестраначку листу за опште изборе. И никад у животу нисам гласао на нивоу нсрс за сдс. Увијек сам јавно говорио за кога гласам и зашто. И мимо изнора моји ставови су јасни. Да сам опредјељен за неку странку био бих члан, али ме не чланство не омета да подржим часне чланове странака. У снсд подржавам Васића и Рафојичића, у сдс Босића, Говедарицу, Латиновића и још неке часне људе. Ови задњи су опозиција и морају баш да се покажу као власт да би и тада били опозиција. Босић још није премијер.Дао бих му шансу да видимо шта зна. Око Вукановића су у БЛ, Добоју, БН, Херцегпвини све часни људи, па зато имају моју подршку.

 40. Како је то само дивно код тебе.

  Сви лопови СДС-а су у СНСД-у, а од опозицје подржаваш само оне „добре“. Дивота. Разнежио сам се.

  Обрен Петровић сваки пут НОВЦЕМ купује кандидатуру од Младена Босића, којем је саветник Небојша Вукановић, а посилни Вукота. Тај исти Босић, чији је саветник Вукановић, а посилни Говедарица, купује гласове које долазе поштом. Лако за проверити. Све има, тачан број.

  Безмудаш си јер немаш свој став, кроје ти га други. Аргумената НЕМА.

 41. Kaко ми други кроје став? РТРС не гледам.

  Говедарица је народни посланик. Никакав посилни.

  Босић запослио у кабинет два човјека чије смо текстове и коментаре овдје читали. Оба честити људи, што ми учвршћује увјерење да је такав и сам господин Босић.

  Ја сам овдје више пута баш критиковао и Обрена Петровића и Славка Вучуревића. Они су Додику донијели побједу, уз Луку Петровића и ХЕТ ресурсе.

  У свакој странци је доста лопова, људи који имају личне интересе, али такви иду тамо гдје има новца, а не у опозицију. Још је битније да их сдс тренутно нема у врху странке.

  Узмимо сад све оне сдс лопове из периода 1992 – 96. и погледајмо гдје су данас? Гдје су Крајишник, Калинић, Вучуревић, Буха, Максимовић, Плавшићка,…? СЛОГА дође на власт на причи обрачуна с тим лоповима и ниједног не ухапсише. Ко им је сметао? Преварили су народ. И опљачкали још много више.

 42. Како рекох, код тебе све дивота. Куповање странака, кандидовање возача и остало није радио овај СДС?

  Теби сам све лепо преко приватних мејлова потанко објаснио, али страначком залуђенику је врло тешко то да схвати.

  Свако ко користи интернет (страница ЦИК-а) и има дигитрон све лако може да сазна. И ти си се уверио, показао сам ти, само си безмудаш.

  Ти обмањујеш јавност говорећи бајке и отворено износиш неистине, махинације и демагогију есдееса са дна каце. Рецимо, нико од набројаних није у СНСД-у. Ја НИКАД никог нисам уверавао ни у шта.

  Има тога још, готово никад ниси наводио потпуне истине.

 43. Јеси ли ти „уредан“?

  Какве си ми ти слао приватне мејлове? Послао један у којем нешто оптужујеш народног посланика Планинчевића. И сад ја требам да вјерујем у тврдње анонимног заступника власти? То су неки твоји ратови на нивоу села.

  Сви побројани су против Босића, а на страни Додика. Да ли је битно што Калинић мије члан снсд, кад му Додик даје плату. А дошао је на власт на причи да је овај покрао новац за породилиште.

  Ти не можеш да наведеш ниједну неистину већ лупаш напамет.

 44. Јеси ли ти „уредан“?

  Какве си ми ти слао приватне мејлове? Послао један у којем нешто оптужујеш народног посланика Планинчевића. И сад ја требам да вјерујем у тврдње анонимног заступника власти? То су неки твоји ратови на нивоу села.

  Сви побројани су против Босића, а на страни Додика. Да ли је битно што Калинић мије члан снсд, кад му Додик даје плату. А дошао је на власт на причи да је овај покрао новац за породилиште.

  Ти не можеш да наведеш ниједну неистину већ лупаш напамет.

 45. Хахаххаха….

  Никог ја нисам оптужио, добио си само бројке, компарацију из које се све јасно види. Нема ту никаквих тврдњи, кристално јасно, безмудашу. И теби је тада било јасно, само сада „не сме“. Ја никог не оптужујем, за разлику од тебе. Ја говорим аргументима и чињеницама.

  А сад нису у СНСД-у, само су против Босића? И то им је неопростиво? Који је СДС куповао странке и снимке, који СДС је кандидовао шофере?

  Што се нервираш, чему дупли коментари константно?

 46. Dobro je što ljudi reaguju na komentare iako nikoga ovdje ne spominjem niti želim da izazivam replike samo kvalitetnu raspravu. Ako se već neko pronađe u mom ili bilo čijem komentaru, a čije ime ne spomenem, znači da ga nešto tu „golica“.
  Nikad ni u jednom trenutku nisam rekao da svi koji ne misle kao ja da su budale, daleko od toga. Filozofirati možemo dva dana.
  Samo sam rekao da ako nekome nije dovoljno od postanka višepartijskog sistema do dana danas da zaključi da su svi političari koji donose odluke iste da je budala jer ne može da nauči tako prostu lekciju.
  Ako bi sad krenuli redom da nabrajamo šta to sve danas ništa nije bolje od perioda od prije 20 godina odužili bi raspravu do jutra.
  Ne kaže se džaba u narodu daj čovjeku vlast da vidiš kakav je. Još ni jedan kome je vlast data nije opravdao povjerenje i razočarao je.
  Što se tiče novinara nemam ni malo lijepo mišljenje o njima. Svjedoci smo na desetine uništenih života od strane novinara „nagađajući“ priče i stavljajući se u ulogu „mahaluše“ za potrebe tiraža novina. Ovo što je na scenu u Srpskoj i Srbiji nije novinarstvo nego klasični kriminal koji se sastoji od naručivanja vijesti i ucjenjivanje poznatih ličnosti i reketiranje da se nešto ne objavi ili objavi. Evo danas gori internet o jednom takvom mafijašu, vlasniku jedne ugledne novine u Srbiji i njegovim „poduhvatima“. Još dugogodišnji zavisnik o narkoticima a gdje su ostali? Daleko od toga da nema poštenih novinara ali šta nam vrijedi kad su im „gazde“ mafijaši i kad ti isti mafijaši diktiraju pravila igre u svom mediju.
  Ja koliko znam i tog istog Vukanovića optužuju za neko iznošenje para iz države i pijuckanje kafe sa kriminalcima i nuđenje enormnih novaca da dođe do nekih snimaka. Valjan demanti još se nije pojavio.

 47. mnogi cavicevi navodi su, u najmanju ruku ,neumjesni.

  porediti milosevica i kriminalce,sa bilo kim u regionu je bezveze.

  sjecam se dobro vremena kada je cavic bio predsjednik,ili formalno,nas mali milosevic.

  i tada je policija bila kriminalizovana,i tada je mafija bila u sprezi sa politicarima,i tada je bilo ubistava. mozda jos vise nego danas. u neke opstine i regije nisi mogao ni uci,a da ne budes pokraden,izmaltretiran,prebijen,od raznih lokalnih mafijasa i kabadahija,pod kontrolom tadasnje caviceve vlasti. mozda je to on naslijedio,ali ih nije iskorijenio za svoga vakta.

  svi se sjecaju u nasem velikom selu ,palama,bilo je najmanje 20 ubistava,stotine ukradenih automobila,pljacki drzavnih para,unistenih fabrika i afera oko izgradnje srpskog sarajeva, bili smo ,po stopi kriminala,prvi u svijetu,u odnosu na broj stanovnika,sto bi nasi lokalni politicari rekli,kada se hvale,….lideri u regionu.

  vrlo je slicna situacija i danas. mozda je malo bolja situacija nego za vrijeme caviceve vladavine.

  u policiji i danas imate makar trecinu kriminalaca,mufljuza i probisvjeta koji su podrska raznim kriminalcima i mafijasima,i koji sve sluzbene tajne i dokumente prvo daju kriminalcima,pa onda tuziocima.
  u tuzilsatvu i sudstvu imate more slucajeva mita i korupcije,to i ptice na grani pjevaju.
  vecina afera nikada nije rijesena,jer je sve familija,mito i korupcija,i negativna slekcija.

  ako pogresno parkirate automobil,ili niste vezali pojas,sigurno ce te biti procesuirani.

  ako ste unistili i kupili za dz par fabrika,dilali drogu,reketirali strane i domace investitore,sigurno necete biti procesuirani,zbog presumpcije nevinosti,i bicete cijenjeni clan ovog truhlog bh drustva.

  a da cavic treba da prvo pomete svoje dvoriste i istjera iz stranke i opozicije pokvarene politicare i policajce,to je valjda svima jasno.

  u istocnom sarajevu imate grupu kriminalaca,a sve bivsih drzavnih i stranackih -i ranijih sds-cavicevih policajaca,koji kao u kaubojskim filmovima,u nasim opstinama, vedre i oblace i maltretiraju narod.
  sef paljanske mafije,nekadasnji posleratni nacelnik policije skobo,nacelnik opstine stari grad gasanovic,nekadasnji policajac,njegov savjetnik u prevarama i lopovluku,ratni nacelnik policije pale koroman,nacelnik opstine pale miki kovacevic,nekadasnji policajac u palama,istjeran zbog saradnej sa mafijom,i sire,nacelnik opstine doboj nekadasnji krim inspektor,ogrezao u lopovluku,i jos neki nacelnici sve drzavni policijski ili db-ovci,da ne pominjem opstine prijedor ili rogaticu itd.
  znaci,ljudi koji su od drzave izabrani, skolovani i placeni,i , po difoltu, trebaju biti posteni drzavni sluzbenici i borci protiv bezakonja i kriminala,su zadnjih desetak godina bogatasi i najgori kriminalci koji imaju po desetak dokazanih kriminalnih djela po kojima je i al kapone bio mala maca,ali su oni nevini,jer placaju krvavim i prljavim mafijaskim parama i staru-cavicevu vlast i sadasnju bosicevu lokalnu vlast.

  iako cijenim cavica kao ,mozda i najboljeg opozicionara,ovdje je polupao loncice.
  i jos jedno pitanje,za cavica.
  da li je danas siguran da bi ovakva opozicija pobijedila ovakvog dodika.

  da li danasnja posvadjana interesna opozicija ima dobra kadrovska rjesenja. da podsjetim na stare mandatare klickovica i njegovu ruzu,ili kozica ili razne budale,da ih i ne nabrajam.

  ja se sjecam da je u vrijeme cavica,kao jedini kandidat za mandatara vlade rs bio titov omladinac brane miljus,lijevi privrednik i dezerter iz beograda.
  zato je cavic i sds izgubio izbore i apsolutnu vlast 2006.g i predao vlast dodiku koji je imao 2 poslanika.
  i zato je cavic proglasen izdajnikom,engleskim spijunom i istjeran iz sds.

  zato,cijenjeni opozicionaru,ako zelite pobjedu,rastjerajte budale i kriminalce oko sebe,od vrha do dna,napravite novu i dobru ekipu,i pobjeda je zagarantovana.

 48. Синоћ гледам код Шкоре Бањца, Михаљицу и шиповачке змајеве Ковача и Јандрића.

  Михаљица и Јандрић су били изгубљени. Потврдили су врло јасно да је Додик једини циљ. То је врло поштено од њих, али је највећа комика био Михаљица који тражећи ванредне изборе наводи примјер из Србије и три пута понавља да се и РС треба угледати на њих све инсистирујући да се одрже и предсједнички избори никако не схватајући да управо Вучић није хтио расписати ванредне предсједничке изборе у Србији.

  Јнадрић је био још јаснији тражећи само предсједничке изборе јер само тако могу побиједити Додика. Само да напоменем да би у томе и успјели јер се Додик не би имао право кандидовати на тим изборима. Такво признање политичке немоћи одавно нико није изнио у јавност:

  МОЖЕМО ПОБИЈЕДИТИ ДОДИКА САМО НА ИЗБОРИМА НА КОЈИМА ОН НЕ УЧЕСТВУЈЕ.

 49. Пет година еколози из ЗОРЕ упозоравају опозицију да до промјена неће доћи само причом о криминалу.
  Ево погледајте шта неуки људи урадише поводом Суваре и Радишића, туга и биједа Републике Српске, срамота ме моје правне професије.
  Испадоше због невјероватних потеза Мектића, Босића и Вукановића криминалци поштени, а ови несрећници лопови.

  Кад Никола Лазаревић каже и овдје аргументовано докаже, да су Босић и Вукановић кривци за пораз опозиције, пораз који за посљедицу има ово данашње економско и морално стање, ове подјеле које пријете распаду система, овдје га нападну разне будале које нису у стању да заврше факултет за седамнаест година, али зато знају сваком кућну листу.

  Кад сам већ коментарисала да поручим испред ЗОРЕ опозицији, посебно СДС-у шта ми у ЗОРИ мислимо да треба радити да се дође до побједе над режимом и да се дође до радикалних промјена у друштву.

  Побјеђује се господо из опозиције идејом, идеологијом, јасним програмом и заједничким наступом на изборима, све то са великом припремом,односно радом са народом у сваком селу, најмање шест мјесеци прије избора.

  На све то је овдје указивао предсједник ЗОРЕ Лазаревић у својим коментарима и колумнама много прије прошлих избора.
  Нисте хтјели послушати макар зелени и не били са вама.
  То је толико сваком имало паметном човјеку сумњиво да би се чланови партија савеза, поготово СДС-а,требали запитати да на њиховом челу нису тројански коњи, људи без карактера који намјерно губе два пута републичке изборе на којим су се требали прошетати и прегазити власт да су савез водили много глупљи људи од Босића и осталих.

 50. @Симо П. Ороз

  Додик је реално изгубио предсједничке изборе, да су били регуларни, тј. да није било корупције, куповине гласова, примјене репресије
  Изгубио је и парламентарне, јер данас без петорице оних који причаше потпуно другачију причу у предизборној и добише гласове, нема више од 40.

  @Advokat

  Је ли носиш зелени доњи веш? Пали ме та твоја оштрина. Само оштро, тигрице! B-) Посебан ми је афродизијак то мр испред твог имена. Бичуј ме, магистра!

 51. drazen78bl,23.01.2016. 15:23:54

  “Додик је реално изгубио предсједничке изборе, да су били регуларни, тј. да није било корупције, куповине гласова, примјене репресије“

  Још да није било Рифатовог прогона из кухиње, мојих коментара на Фронталу и тв дуела са Огијем, Додик би доживио дебакл. То си заборавио.

 52. @Симо П. Ороз

  Друже Рајко, знаш да су избори добијени корупцијом грађана. Раније то није било пресудно, али сада јесте. Без обзира, грађани су подијељени на два приближно једнака супротстављена табора. Пат позиција. Управо је Додик препрека да се изађе из те пат позиције. И ти си га позвао да одступи на блогу. Лоше је да један човјек има толику моћ.

  Шалим се мали, јер знамо да се Н.К. користи лажно именом властитог дјетета да пљује по људима. Не знам никог нормалног да би увлачио дјецу.
  Симо, мене твој сателит подсјети на оног ћуку који гања свој реп безуспјешно. Мјешанца. Будућег човјека.

 53. Na izborima standardno svi kradu a to je meni još jedan pokazatelj da su svi političari isti. Na znam zaista ko bi na posljednjim izborima pobijedio da nije bilo krađe jer je ipak malo teško utvrditi ko je krao više. To se ovako poprilično dobro može ustanoviti u gradu u kome živimo a dalje od toga teško. Ne znam koliko je frontal čitan širom Republike ali koliko primjećujem ljudi se javljaju samo iz nekoliko gradova, B.Luka, Prijedor, Derventa, Doboj, Bijeljina,Trebinje i Srpsko Sarajevo.

  Ne sviđa mi se napadanje dama na frontalu i arogancija a pogotovo seksistički ispadi. Frontal će napustiti i ovo malo pametnih ljudi koji pišu, ostaće samo trolovi i botovi ako ovako nastavimo.

 54. Мој коментар се односио на чињенице, поготово на то што је и данас иста власт, што за посљедицу има сукоб међу српским народом у Српској,искључиво захваљујући глупим,сигурна сам и намјерно лошим потезима Босића и Вукановића.
  Доказ је и овај медијски пораз са Суваром.
  Не пада ми на памет да се овдје са неким препирем, али морам да браним јасне ставове ЗОРЕ.
  Никола Лазаревић и ЗОРА су указивали да ће до овога доћи почетком 2014 године,молили да се смири ситуација и предлагали рјешења од прољећа 2015 године.
  Радимо то и данас.
  Данас је више него икад рјешење влада националног јединства окупљена око нашег програма одрживог развоја.

  То ако Додик не види, неће дуго остати предсједник.

  Што се тиче увреде од стране Милосављевића, то говори о њему као будућем доктору,али очекујем оштру реакцију администратора.