НДП неће мијењати уништене билборде

Билборди коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА на којима се налази лик Драгана Чавића, лого и слоган њихове кампање оштећени су током ноћи на неколико локација у Бањој Луци. Тим поводом се оглашавају.

четвртак, 13 септембра, 2018 / 23:37

Грађанима Бањалуке и Републике Српске је познато да изборна листа НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА води креативну и искључиво позитивну кампању.

Ми се представљамо у свим видовима теренске, медијске и интернет кампање, на начин прихватљив за све, цивилизовано и одмјерено. Не знајући како да одговоре на такву врсту кампање наши политички противници су урадили оно како једино и знају да воде кампању – уништавајући туђу имовину и спуштајући се на најприземниј облик политичког дЈеловања.

Очито да веома позитивне реакције и симпатије које грађани Републике Српске и Бањалуке имају према нашем носиоцу листе и начину вођења кампање изборне листе НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА ствара осјећај страха код оних којима је позитивна кампања страна.

Упозоравамо МУП РС на овај случај, али не очекујемо да га ријеше, јер знамо од кога могу долазити такве поруке.

Ми са друге стране нећемо мијењати уништене билборде, јер желимо да грађани виде шта ће се дешава када власт преузму примитивци и крену да тумаче законе по својој вољи.

Најбољи одговор на примитивизам, који је учињен синоћ и јутрос, даће грађани Републике Српске и Бањалуке 07. октобра.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС- СЛОБОДА.