НБА: Почео Ол стар викенд

Умјесто традиционалне утакмице дебитаната против играча који проводе другу годину најјачој кошаркшкој лиги свијета (НБА), Ол стар викенд у Орланду почео је сусретом у којем су најбоље играче прве и друге године бирали Шекил О’Нил и Чарлс Баркли, а резултат је на крају гласио 146:133 за Барклијев тим. Звезда вечери био је играч „Чаковог тима” […]

субота, 25 фебруара, 2012 / 11:41

Умјесто традиционалне утакмице дебитаната против играча који проводе другу годину најјачој кошаркшкој лиги свијета (НБА), Ол стар викенд у Орланду почео је сусретом у којем су најбоље играче прве и друге године бирали Шекил О’Нил и Чарлс Баркли, а резултат је на крају гласио 146:133 за Барклијев тим.

Звезда вечери био је играч „Чаковог тима” Карјл Ирвинг. Деветнаестогодишњи бек Кливленда фантастичну партију крунисао је са 34 коша и девет асистенција, при чему је „тројке” шутирао безгрешно – осам од осам!

Уз Ирвинга запажену ролу у „Чаковом тиму” имали су још Пол Џорж са 23 поена и Дамаркус Кузинс, који је уз 18 кошева имао и 11 скокова.

Најбољи појединац „Шаковог тима” био је центар Детроита Грег Монро са 19 поена и десет ухваћених лопти. Тристан Томпсон био је ефикаснији од њега за један кош (20), а веома добру партију пружио је и једини Европљанин на овом мечу, Шпанац Рики Рубио који је утакмицу завршио са 12 поена и седам асистенција.

Ол стар викенд наставља се у ноћи између суботе и недеље такмичењима у „закуцавању”, шутирању „тројки” и кошаркашким вештинама, а завршава у ноћи између недеље и понедељка традиционалним одмеравањем снага најбољих играча Источне и Западне конференције.Оставите одговор