Навијачи Борца писали градоначленику

Навијачи бањалучког Борца послали су данас отворено писмо градоначелнику Бањалуке Слободану Гаврановићу у којем траже хитан састанак са њим поводом катастрофалне ситуације у клубу. У наставку ове вијести Вам у цјелости доносимо саопштење које су Борчеви навијачи упутили првом човјеку града на Врбасу. Предмет: МОЛБА ЗА ПРИЈЕМ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА Поштовани Градоначелниче, Обраћамо Вам се као […]

четвртак, јун 27, 2013 / 12:10

Навијачи бањалучког Борца послали су данас отворено писмо градоначелнику Бањалуке Слободану Гаврановићу у којем траже хитан састанак са њим поводом катастрофалне ситуације у клубу.

У наставку ове вијести Вам у цјелости доносимо саопштење које су Борчеви навијачи упутили првом човјеку града на Врбасу.

Предмет: МОЛБА ЗА ПРИЈЕМ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Поштовани Градоначелниче,

Обраћамо Вам се као најбројније удружење грађана у Бањој Луци и Републици Српској, са циљем да организујемо заједнички састанак поводом катастрофалне ситуације у ФК БОРАЦ за коју сматрамо дијелом и Вас одговорним.

У претходним годинама ни градске ни републичке власти нису препознале значај и величину коју представља "Великан из Платонове". Сматрамо, да је за излазак из кризе потребно само мало воље и да заједничким снагама можемо доћи до рјешења које ће извести наш Клуб на прави пут и поставити га на здраве темеље.

Цијенећи Ваше унапријед испланиране обавезе, а због хитности и озбиљности тренутне ситуације, предлажемо да састанак одржимо што прије, а најкасније до 8.7.2013. године.

У очекивању Вашег одговора, поздрављамо Вас нашим поздравом

НАШ КЛУБ НАШ ГРАД – БОРАЦ БАЊАЛУКА!

 0 КОМЕНТАРА

  1. „Velikan iz Platonove“ :). U bivšoj državi Borac je više vremena proveo u drugoj ligi zapad nego u prvoj saveznoj, i u BiH je ispadao iz najvišeg ranga. Za 80 godina osvojen jedan kup i nekakav turnir u Italiji pred sam rat, fudbal koji gledamo na Gradskom je fudbal samo u nazivu pa malo li je da se neko zove „velikanom“. Smjenjivala se uprava za upravom, sve sa ciljem postavljanja na „zdrave temelje“, ali vidi se da ne ide. Možda će grad da uleti sa nekom kintom danas, sutra, ali treba biti svjestan da Borac mnogo više troši nego što „proizvodi“ i kao takav predstavlja rupu bez dna. Da li je za zadnjih desetak godina iko preuzeo odgovornost za katastrofalno stanje u Borcu, da li je ikad iko pozvan na odgovornost zašto Borac posluje tako kako posluje. Nije, smjena trenera je vrh promjene u ovom klubu a svaku godinu ili dvije novi/stari ljudi u upravi sa novim obećanjima/lažima a stanje sve gore i gore. Logično je da Banjaluka podrži Borac, ali logično je da Borac to na neki način vrati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *