Наталија Тривић, директорица Аеродрома Републике Српске, летила је у Пољску

Једино што ми са Фронтал.РС имамо са овом вијешћу, јесте да смо је морали пресловити, без обзира на закон од 15.09.2021. године, о заштити српског језика и писма, када је госпођа са насловне фотографије била министар просвјете и културе у Влади РС.

среда, 10 маја, 2023 / 15:10

Након обављене дужности у Влади РС, на новој дужности крши закон који је сама припремила и који је скупштина већином гласова усвојила. О томе дајемо и фото доказ, без икаквих намјера осим документаристичких, у процесу који називамо Азбукоубиство.

Након фото прилога дајемо и оригинални преслов саопштења у цјелости.

Саопштење за медије

Директор предузећа "Аеродроми Републике Српске" Наталија Тривић учествовала је на конференцији "Роутес Еуропе" у Пољској, на којој је представницима авио компанија представила могућности сарадње. "Примарни циљ аеродрома у Бањалуци је повећање броја линија у авио саобраћају у интересу наших грађана, дијаспоре али и туриста који долазе у Републику Српску", нагласила је Наталија Тривић и додала да се уз постојећих 12 сталних европских дестинација и 5 сезонских у Европи и Африци већ ради на успостављању нових линија за почетак 2024. године. Свакако ћемо наставити да развијамо и планирамо наше пословање како бисмо били оперативни за све будуће и учврстили тренутне пословне сарадње.

Санела Касаловић

Стручни сарадник за односе са јавношћу и протокол