Настављен раст кредитне активности

"УниКредит" банка Бања Лука пласирала је у првих шест мјесеци ове године око 200 милиона КМ, чиме је настављен раст кредитне активности, речено је данас Срни из маркетиншке агенције "Инфо пет". Члан управе ове банке Синиша Аџић истакао је да је приоритет у овој години комерцијална ревитализације банке, додајући да су, у складу с тим, […]

понедељак, 27 јуна, 2011 / 14:15

"УниКредит" банка Бања Лука пласирала је у првих шест мјесеци ове године око 200 милиона КМ, чиме је настављен раст кредитне активности, речено је данас Срни из маркетиншке агенције "Инфо пет".

Члан управе ове банке Синиша Аџић истакао је да је приоритет у овој години комерцијална ревитализације банке, додајући да су, у складу с тим, припреме за такву политику пословања обављене прошле године и да се огледају у кадровским и организационим промјенама, те едукацији запослених.

"Резултат који остварујемо ове године је у складу са нашим плановима. С друге стране, мјеримо задовољство клијената и поносни смо што резултати имају позитивне трендове. Свакако, имамо још пуно простора за побољшања", рекао је Аџић.

Он је напоменуо и да стамбени кредит који даје "УниКредит" банка има каматну стопу од 6,49 одсто, што је најнижа камата у посљедњих двадесетак година.Оставите одговор