Наставља се акција “Наше је боље“

Привредна комора РС заједно са производним предузећима из РС, у оквиру Пројекта „Наше је боље“ данас наставља са промоцијом домаће производње у тржним центрима широм РС. Данас је планирано да се промоција домаће производње одржи у тржом центру „Интерекс“ у Бањој Луци и тржним центрима „Макси“ и „Марин промет“ у Новом Граду. У оквиру промоције […]

субота, новембар 13, 2010 / 10:08

Привредна комора РС заједно са производним предузећима из РС, у оквиру Пројекта „Наше је боље“ данас наставља са промоцијом домаће производње у тржним центрима широм РС.

Данас је планирано да се промоција домаће производње одржи у тржом центру „Интерекс“ у Бањој Луци и тржним центрима „Макси“ и „Марин промет“ у Новом Граду.

У оквиру промоције у ТЦ „Интерекс“ Бања Лука, осим дијељења промотивних материјала и непосредног разговора са потрошачима у циљу указивања на значај куповине наших производа, сви вијерни купци производа из Српске биће награђени са поклоном изненађења, које ће добити на промотивном пулту Коморе.

Сљедећег викенда, предвиђена је промоција домаћих производа у тржним центрима „Темпо“ и „Интерекс“ у Приједору.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *