Наслов из СДС: Дно пропагандних лажи Спуњика и Срне

Српска демократска странка сматра да је вијест објављена у агенцији Спутњик из Београда употреба лажи за најпримитивнију пропаганду Милорада Додика. У вијести коју по налогу одмах преноси и приватизована новинска агенција Срна, пласирају се трачеви и лажи плаћених Додикових службеника за лажи и преваре попут Пере Симића и Предрага Черанића. Агенција Спутњик на овај начин […]

петак, 5 фебруара, 2016 / 10:48

Српска демократска странка сматра да је вијест објављена у агенцији Спутњик из Београда употреба лажи за најпримитивнију пропаганду Милорада Додика.

У вијести коју по налогу одмах преноси и приватизована новинска агенција Срна, пласирају се трачеви и лажи плаћених Додикових службеника за лажи и преваре попут Пере Симића и Предрага Черанића.

Агенција Спутњик на овај начин се ставила у службу прљаве пропаганде која треба да ољага све из Републике Српске који нису у служби актуелне власти. Оваквим измишљотинама је Спутњик сам себе позиционирао у неозбиљне таблоидне агенције којима није циљ преношење информација, него пласирање лажи за онога који за то плати,

Вијести како Бореновић тужи Иванића америчкој амбасади, а исто то ради Босић против Максимовића и Пандуревићева против Бабаља су трачеви и сплетке најниже врсте и само показују у коју фазу је дошла власт у Републици Српској и колики страх влада код њих због неминовног полагања рачуна за пљачку народа.

Послије ове фазе остаје још само изазивање сукоба и крвопролиће да би се сачували лични интереси, закључује се у саопштењу потписаном од Информативне службе СДС, које преносимо у цјелости.0 КОМЕНТАРА

  1. Што СДС напада Спутник када је овај лист под Кустурициним утицајем. И не само овај лист, већ сви листови у Србији. Краљевска породица је једва пробила медијску блокаду. СДС је кокетирао са Кустурицом око Соколов града на Сокоцу, док је Вишеградски посланик указивао на криминал око Андрић Града и био шиканиран од дотичног и његових сатрапа. Сад им се враћа као бумеранг. Такав какав је Спутник никад мој коментар на чланке о Кустурици није цензурисао, нити уклонио, увијек га је објавио. Коментари су били заиста оштри, али истинити и провјерљиви. Српске новине су далеко горе, нарочито оне са предзнаком патриотске. И НСПМ и Нови стандард су ми уклањали коментаре, ако сам негативно коментарисала Кустурицу. НСПМ више не читам, а озбиљно размишљам да не читам више ни Нови стандард.

  2. I dok se narod bori za biološko preživljavanje Monstrum kojem je Gebels bio do skočnog zgloba daje potkovanoj SmrdljivoMasnojKosi pare otete od sirotinje da plasira laži, podvale i srpskosrpske sukobe.
    Nema kazne koja je adekvatna njegovim zločinima. Sve postojeće , uključujući i onu koja je ukinuta , premale u i preblage s na srazmjere zla koje je nanio mojoj zemlji i ljudima u njoj.