Напредњачка коалиција побиједила у Београду, Вучић затражио посматрање избора у Америци

Српска напредна странка је остварила бољи резултат на изборима у Београду, него икада прије.

недеља, март 4, 2018 / 22:51

Предсједник Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је да је данас био добар дан у више градова у Србији за странку на чијем је челу и да су освојили највише гласова на свим локалним изборима – у Београду, Севојну, Бору и Аранђеловцу.

„Грађани су на миран и демократски начин бирали своје представнике, упркос претњама и притисцима неких да уруше тај процес“, рекао је Вучић.

Он је саопштио да је листа која носи његово име, на основу коначних резултата, освојила у Севојну 62 одсто гласова.

„У Бору, на основу података СНС где недостаје једно бирачко место, 60 одсто гласова, а у Аранђеловцу, где недостаје још неколико бирачких места, 59 одсто гласова“, рекао је Вучић.

Према резултатима из Београда, СНС је остварила резултат који гарантује да ће имати довољно одборника да сами формирају власт. Преко цензуса су још коалиција која је као носиоца истакла Драгана Ђиласа (Јанковић и Јеремић), СПС и листа Александра Шапића. Све остале листе су испод цензуса, рачунајући Радикале, ДС и коалицију Двери-Доста је било.

Александар Вучић је рекао да ће за све оне који су тражили мониторинг за изборе у Србији тражити да и Србија обави мониторинг на изборима у њиховим државама, по принципу реципроцитета.

„Чуо сам да је Кајл Скот био у Алтини и Грмовцу, где је СНС узео више од 60 одсто гласова, и драго ми је што је био тамо“, рекао је Вучић одговарајући на новинарско питање.7 КОМЕНТАРА

 1. Srbija se neće oporaviti vijekovima od posledica ishoda jučerašnjeg glasanja. Jasno je da Njemačka gura Srbiju u propadanje javnom podrškom sledbenicima hrđave kašike.

  1. Pricas nesuvisle gluposti mladene. Nakon dugog mraka zapocetog devedesetih Srbija se polako vraca na svetlo, a u toj tami „zbog posledica“ izazvanim nacionalistickim volejem u mozak ostaju oni koji su u komi. Drz se ti zavicaja, i radi na oporavku istog.

 2. “Захваљујемо свима који су својим гласовима и радом допринели великом успеху ове листе и убедљивој победи на данашњим изборима у српској престоници, као и томе да СПО буде представљен у београдском парламенту.“

  http://www.spo.rs/vesti/932-avro-osmajlic-odbornik-u-beogradskom-parlamentu.html

  Ја се такође захваљујем Додику на личном гласу који је помогао да СПО уђе у београдски парламент.

  Некаа сад неко каже да Додик не држи ријеч. Овим гласом ми је вратио за подршку коју му дајм на Фронталу.

 3. Veselin Bošković (49 godina),
  Zvonko Osmajlić (37 godina),
  Vučko Rakočević (32 godine) i
  Dragan Vušurović – Gaga (33 godine)

  Mučki ubijeni da bi neka hulja bila u koaliciji,tačnije sluga radikalima i crvenim zvijerima.

  1. Авро Осмајлић рођени брат Звонка је одборник за којег је гласао Додик.

   СПО је странка са принципима.
   Свако ко је за интеграције са Западом је наш савезник.

   Није СПО пришао радикалној идеји него су бивши радикали пришли СПО-овој.

   Тако да је, за сада, ријеч о природном савезу за Србију на Западу.

   1. Simo,malo sam guglao o Avri. Pazi šta je neko napisao:
    – “ Jel Avro nešto dođe Dzvonku?sinovac, udba mu ubila strica i sad radi za istu tu udbu, šta ti je život“.

 4. Онога Рајка Васића ћу ја тачно замолити да се придружи нашој причи, наравно после избора, не да буде наш члан, него ћу му понудити да буде потпуно равноправан сарадник.

  Нњ интересује ничија прошлост, ако није доказано криминална, она његова ширина се мора искористити, исто као што ће се морати искористити ускопрофилисани људи у разним областима.

  Ја претпостављам да мисли да је најјачи, није то ни лоше, треба дати људима прилику, други су је добили и све нас изјебали, ја сам сигуран да он више види испод брда, него 99% садашњих на брду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *