Напредњаци: Без кандидата за предсједника, самостално у парламенте

БИЈЕЉИНА – Српска напредна странкаРепублике Српске самостално излази на предстојеће опште изборе и имаће своје листе за Народну скупштину РС и парламент БиХ, изјавио је предсједник странке Адам Шукало. "Главни одбор СНС-а је на данашњој сједници донио одлуку да не кандидује никога за предсједника РС, али ће на сљедећој сједници, када будемо верификовали наш програм […]

субота, 12 јуна, 2010 / 18:55

БИЈЕЉИНА – Српска напредна странкаРепублике Српске самостално излази на предстојеће опште изборе и имаће своје листе за Народну скупштину РС и парламент БиХ, изјавио је предсједник странке Адам Шукало.

"Главни одбор СНС-а је на данашњој сједници донио одлуку да не кандидује никога за предсједника РС, али ће на сљедећој сједници, када будемо верификовали наш програм који је сада у Нацрту, одлучити о евентуалној подршци кандидатима коалиције `Заједно за Српску`", рекао је Шукало новинарима након сједнице одржане у Бијељини.

Нагласивши да је Демократска странке РС пришла СНС-у, Шукало је рекао да је на сједници Главног одбора усвојена одлука о потписивању споразума о сарадњи са Странком девизних штедиша, што, како је рекао, значи да ће евентуални њихови кандидати бити на листама СНС-а.

Према његовим ријечима СНС РС функционише у свим општинама Српске и тренутно има 35 општинских одбора и још 25 повјереништава која ће полако прећи у процес формирања општинских одбора.