Нападнута канцеларија Сање Влаисављевић

Канцеларија Центра за културу дијалога у Сарајеву, чији је директор колумниста „Гласа Српске“, Сања Влаисављевић, нападнута је синоћ, а полиција је покренула истрагу да би ушла у траг нападачима. Влаисављевићева је синоћ дала изјаву у сарајевској полицији. Канцеларију Центра за културу дијалога напао је мушкарац млађег доба који је имао помагаче. "Овај случај сам пријавила […]

уторак, јануар 25, 2011 / 10:22

Канцеларија Центра за културу дијалога у Сарајеву, чији је директор колумниста „Гласа Српске“, Сања Влаисављевић, нападнута је синоћ, а полиција је покренула истрагу да би ушла у траг нападачима.

Влаисављевићева је синоћ дала изјаву у сарајевској полицији. Канцеларију Центра за културу дијалога напао је мушкарац млађег доба који је имао помагаче.

"Овај случај сам пријавила полицији у Сарајеву која је предузела неопходне мјере за његово расвјетљавање" рекла је Влаисављевићева.

Она претпоставља да је напад на канцеларију извршен због њеног ангажовања као колумнисте у "Гласу Српске" , додајући да су је медији у Федерацији БиХ често нападали због писања у овом дневном листу.

Због својих ставова Влаисављевићева се често налазила на удару дијела сарајевских медија, али и канцеларије градоначелника Сарајева који су је оптуживали да брани Републику Српску.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *