Напад на Републику Српску: Црнадак не иде у Давос, организатори криви

Министар иностраних послова у Савјету министара БиХ, Игор Црнадак планирао је да учествује на чувеном Свјетском економском форуму у Давосу, али  је пут отказан.

четвртак, јануар 25, 2018 / 19:08

Црнадак је казао да се ради о „непрофесионалности организатора“.

„Дошло је до промјене у програму организатора, то се десило у посљедњи час. Не бих износио превише детаља, али је био поприлично непрофесионалан однос који је нама донио доста потешкоћа. Раде по мом налогу и изаћи ћемо из тога без већих финансијских посљедица. Без икаквог објашњења, програм је промијењен у задњи час“, рекао је Црнадак за Н1.

Ово је већ други и у низу дипломатски неспоразум који се тиче МИП БиХ. Претходно је предсједница Хрватске Колинда Грабар Китаровић у посјету Сарајево слетјела дан касније него што је било планирано, а на аеродрому су је узалуд чекали Црнадак и делегација.5 КОМЕНТАРА

  1. Добро је да сте се сјетили објавити ову вијест, али није добро да један Фронтал још није објавио вијест о изложби о Јасеновцу у сједишту уједињених нација.

  2. А да је Црнадак паметан као што није, требао је да сједне на авион за Њујорк и да заједно са Дачићем и Израелцима отвори ову изложбу.
    Нарочито послије овог понижења од стране Звиздића.

    Тамо му је сигурно било мјесто прије него Дачићу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *