Наоружани разбојник однио 800 КМ из кладионице, али већа пажња се посвећује двојици прекршилаца који су пушили траву у колима

Полицијској управи Бањалука у петак, 4. фебруара, око 21.35 часова пријављено је разбојништво које је извршио маскирани и наоружани мушкарац над радницом спортске кладионице, а причињена је материјална штета од око 800 КМ.

понедељак, 7 фебруара, 2022 / 11:33

Бањалучка полиција ухапсила је лица чији су иницијали А.Т. из Добоја и М.К. из Бањалуке код којих је пронађена марихуана, а код једног је испитивањем утврђено присуство кокаина и амфетамина.

Ова лица ухапшена су јуче по пријави да се два сумњива лица налазе у возилу на паркингу у Улици Мајке Југовића, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У возили је пронађена и одузета одређена количина марихуане. Лице А.Т. је подвргнуто испитивању на присуство дроге и утврђено је присуство кокаина и амфетамина, док је лице М.К. одбило да се подвргне испитивању.

Код ухапшених је утврђено и присуство алкохола у организму.

О овом догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела. Овим лицима су уручени прекршајни налози.

Полиција је и у суботу, 5. фебруара, приликом обављања редовних задатака пронашла марихуану код лица С.Б. из Бањалуке, које је потом ухапшено и уручен му је прекршајни налог.