Након Раде из Бара, нова див-учитељица из Подгорице: Дала дјеци да науче „Не дамо светиње“

Учити дјецу „матерњи“, па онда измишљени „црногорски језик“, произвело је стварно огорчење о којем РТЦГ није извјештавала. Сада спинује, без да још знамо име хероине која је поново показала да је Црна Гора српска земља.

четвртак, 5 марта, 2020 / 18:01

У Црној Гори „државна телевизија“ прати шта објављују мајке по ФБ, на начин да просветна инспекција добија пријаве од родитеља, како учитељица опет србује. То бургија портал Аналитика, а онда преноси државна РТЦГ, која би требала бити заступник свих грађана.

А није.

Слијепи је послушник крајње антисрпске корумпиране власти, која чини све да остане на власти. РТЦГ је већ више од деценију и по, са намјером и циљем расрбљивања земље, искључиво користи латинично писмо. У бившој СФРЈ је некада прва промијенила име и логотип у ћирилични, са српском заставом. Прије РТВ Београд!

Ево њихове вијести данас:

Призивање дисциплинског поступка

Наставница музичког образовања у Основној школи „Штампар Макарије” у Подгорици, задала је ученицима осмог разреда те школе да науче пјесму „Не дамо светиње“. То је на свом Фејсбук профилу објавила једна од мајки ученика.

Просвјетна инспекција потврдила је Порталу Аналитика да је добила пријаву против наставнице од родитеља који су огорчени њеним поступком.

Пјесма „Не дамо светиње” пјева се на литијама које се готово два мјесеца одржавају широм Црне Горе у знак протеста против Закона о слободи вјероисповијести.1 КОМЕНТАР

  1. „наставница“ / провокатор. После оваквог „патриотског“ потеза, „наставница“ ће да пева само на свадбама за хиљадарку у кливиџу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *