03:13 Течни Антартик: Отопли ли планета три степена, ниво мора расте годишње пет центиметара глобално21:10 Брегзитовање у Ламаншу: Француска британском острву пријети искључењем струје, Британци шаљу морнарицу19:20 Макрон јавно одао почаст Наполеону, кад очекујемо да ће Нијемци Хитлеру?18:35 Ефбих остаје без гаса: Није због Лаврова већ Енергоинвеста11:47 Ненад Вуковић: Билдање Додикових политичких мишића, нема разговора са онима који говоре еРеС10:41 Петровић сазвао директоре јавних предузећа: Пораст броја запослених, нагомилани дугови, лоша контрола10:34 Вучић: Мијењали би само границе Србије - што не подијелите Авганистан, Сирију, Ирак?10:31 Израчунали смо дигитроном: Прије 153 године рођен Мика Алас10:22 Нема ту ништа сензационално: Ловци из Змијања љути на возача који је јурио медвједа колима10:09 Голићка и Ћосић о утопљавању Дејтонке и проглашењу парка природе Требевић

Након 11 година од убиства Душка Јовановића – нова обећања

Сарадња црногорских правосудних органа са Комисијом за истраге напада на новинаре имаће конкретне резултате у расвјетљавању убиства уредника дневног листа "Дан" Душка Јовановића, сматра врховни државни тужилац Црне Горе Ивица Станковић. Он је изјавио да је расвјетљавање убиства Јовановића један од приоритета тужилаштва и да ће учинити све да тај случај што прије буде ријешен. […]

уторак, 26 маја, 2015 / 10:10

Сарадња црногорских правосудних органа са Комисијом за истраге напада на новинаре имаће конкретне резултате у расвјетљавању убиства уредника дневног листа "Дан" Душка Јовановића, сматра врховни државни тужилац Црне Горе Ивица Станковић.

Он је изјавио да је расвјетљавање убиства Јовановића један од приоритета тужилаштва и да ће учинити све да тај случај што прије буде ријешен.

Станковић је рекао за подгорички лист "Дан", поводом 11 година од Јовановићевог убиства, да о том питању сарађује са Комисијом за праћење истрага напада на новинаре.

"То што Јовановићево убиство није ријешено ни након више од деценије опомиње правосудне органе у Црној Гори", навео је Станковић.

Он је додао да не може говорити о роковима, додајући да ће учинити све да то убиство буде што прије расвијетљено.

Јовановић је убијен 27. маја 2004. године, а истражни органи су до сада процесуирали само Дамира Мандића, којем је почело и ново суђење у Вишем суду у Подгорици.

Он је оптужен за саизвршилаштво у убиству Јовановића.