Највеселије је у Угљевику: Почео Фестивал хармонике

У Угљевику је синоћ отворен Трећи међународни фестивал музике „Дани хармонике“ који је окупио бројна звучна имена из свијета музике. Центар за културу "Филип Вишњић", заједно са Основном музичком школом "Корнелије Станковић", организује ову манифестацију на којој ће се у наредних четири дана публици, између осталих, представити Александар Скрљаров из Русије, Владимир Мурза из Украјине, […]

петак, 20 маја, 2011 / 09:12

У Угљевику је синоћ отворен Трећи међународни фестивал музике „Дани хармонике“ који је окупио бројна звучна имена из свијета музике.

Центар за културу "Филип Вишњић", заједно са Основном музичком школом "Корнелије Станковић", организује ову манифестацију на којој ће се у наредних четири дана публици, између осталих, представити Александар Скрљаров из Русије, Владимир Мурза из Украјине, као и Украјинац Владимир Олејник.

На Фестивалу ће учествовати и ансамбл хармоника из Мађарске, трио из Србије, ансамбл класичне хармонике из Сарајева и бројни други извођачи из БиХ и свијета.

Фестивал обухвата такмичење солиста и камерних састава основних и средњих музичких школа, концерте, предавања и љетну школе хармонике.

Трећи међународни фестивал музике "Дани хармонике" одржава се у Центру за културу "Филип Вишњић" у Угљевику.

Током фестивалских вечери улаз ће бити слободан за све програмске садржаје.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *