Најљепше писмо послато из Требиња

Ученик Основне школе „Свети Сава“ из Билеће Ђорђе Милојевић добитник је бицикла за најљепше написано писмо у наградној игри „Пишем писмо Дједа Мразу“, коју су организовале Поште Српске. Друго мјесто и ем-пе четири плејер освојио је Бошко Вукаловић из Основне школе "Јова Јовановић Змај" из Требиња, док је треће мјесто и санке припало Милани Михић, […]

среда, децембар 28, 2011 / 17:59

Ученик Основне школе „Свети Сава“ из Билеће Ђорђе Милојевић добитник је бицикла за најљепше написано писмо у наградној игри „Пишем писмо Дједа Мразу“, коју су организовале Поште Српске.

Друго мјесто и ем-пе четири плејер освојио је Бошко Вукаловић из Основне школе "Јова Јовановић Змај" из Требиња, док је треће мјесто и санке припало Милани Михић, ученици из Љубиња.

Осим главних награда данас је Радна јединица Поште Српске из Требиња подијелила још педесет пакетића за ученике који су учествовали у наградној игри "Пишем писмо Дједу Мразу".

Извлачење је организовано у прес центру Пошта Српске у Требињу, а у наградној игри учествовала су дјеца из вртића и нижих разреда основних школа.

"Као и претходних година, циљ нам је био да организовањем ове активности обрадујемо најмлађе, а нашу намјеру подржало је и Министарство просвјете и културе Републике Српске", рекла је директор требињске Радне јединице Поште Српске Слободанка Муратовић.

Највише писама на нивоу Републике Српске, 573 – послали су ученици Основне школе "Стеван Немања" из Драгаљевца код Бијељине, због чега је ова школа награђена ел-це-де телевизором. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *