Надметање ученика хармонике из Србије и БиХ

Ученици нижих и средњих музичких школа из Србије и Босне и Херцеговине надметаће се сутра на 13. такмичењу младих хармоникаша у Лозници, које организује Основна музичка школа „Вук Караџић“ у том граду.  На такмичењу, које ће бити одржано у свечаној сали лозничке музичке школе, учествоваће укупно 34 ученика, разврстаних у шест категорија, а најуспјешнијима ће […]

петак, март 4, 2011 / 12:37

Ученици нижих и средњих музичких школа из Србије и Босне и Херцеговине надметаће се сутра на 13. такмичењу младих хармоникаша у Лозници, које организује Основна музичка школа „Вук Караџић“ у том граду.

 На такмичењу, које ће бити одржано у свечаној сали лозничке музичке школе, учествоваће укупно 34 ученика, разврстаних у шест категорија, а најуспјешнијима ће тог дана бити уручене награде, потврдили су данас представници организатора.

Активности ће увече бити окончане концертом у Вуковом дому културе у Лозници, током кога ће млади хармоникаши изводити дјела познатих свјетских композитора.

Цјелокупни програм 13. такмичења ученика нижих и средњих школа хармонике, које ће у суботу бити одржано у Лозници, организоваће Основна музичка школа из тог града, уз подршку локалне самоуправе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *