Нађ: Партизан је набољи клуб у Србији

У јануарском прелазном року највише су се појачали Звезда и Партизан. Највише прашине дигло се око одласка у Кину. Српски шампион је дуго тражио и на крају нашао замјену за сјајног Бразилца. Дошли су Тејго и Адија, а “оперативац” Партизана Алберт Нађ тврди да његов клуб може да буде првак и без Клеа. “Надам се […]

среда, фебруар 9, 2011 / 14:05

У јануарском прелазном року највише су се појачали Звезда и Партизан. Највише прашине дигло се око одласка у Кину. Српски шампион је дуго тражио и на крају нашао замјену за сјајног Бразилца.

Дошли су Тејго и Адија, а “оперативац” Партизана Алберт Нађ тврди да његов клуб може да буде првак и без Клеа. “Надам се да ћемо бити бољи него јесенас, ако то није могуће, макар да задржимо ниво игара из минуле сезоне. Потписујем да смо најбољи тим у Србији, али ћемо то морати да докажемо на терену”.

У клуб су дошла два репрезентативца Гане, али, за сада, само на позајмицу.

“У уговорима су и опције по којима, по истеку позајмица, са њиховим клубовима, Хофенхајмом и Миланом, можемо да преговарамо о откупу. То зависи од тога како се Доминик и Принс покажу, да ли ће задовољити захтеве Партизана”.

У прољећнем дијелу првенства уз Клеа црно – бијели дрес неће носити један од најбољих играча тог тима Алмами Мореира.

“Кога нема без њега се може и – мора. А, Партизан је показао да умије без било кога, ниједан појединац није изнад клуба. Габријел нам је доста донио, задужио клуб у сваком погледу, али ко каже да Тејго неће бити бољи од њега”.

Одлазак Мореире Нађ није желио да коментарише.Оставите одговор