На сусрете младих!

Омладински савјет Републике Српске позвао је данас младе од 16 до 30 година из цијеле РС да пријаве учешће на овогодишњим 15. Сусретима младих РС, који ће бити одржани од 9. до 13. августа у Бањој Луци. Сусрети, чији је генерални покровитељ предсједник РС Милорад Додик, а покровитељ Министарство породице, омладине и спорта, промовишу културу, […]

петак, 22 јула, 2011 / 14:02

Омладински савјет Републике Српске позвао је данас младе од 16 до 30 година из цијеле РС да пријаве учешће на овогодишњим 15. Сусретима младих РС, који ће бити одржани од 9. до 13. августа у Бањој Луци.

Сусрети, чији је генерални покровитељ предсједник РС Милорад Додик, а покровитељ Министарство породице, омладине и спорта, промовишу културу, умјетност и омладински рад те младима из различитих регија РС дају шансу за представљање и дружење.

Пријаве се могу послати путем електронске поште на адересу [email protected] до 2. августа 2011. године, а одређени број мјеста планиран је за омладину из Федерације БиХ, те из земаља региона.

Планиране су бројне едукативне, креативне, спортско-рекреационе радионице, али и друштвено користан рад и забавно-музички програм.