На пракси: Жељка примила студенте политичких наука из БЛ и БГ

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас, у Административном центру Владе Републике Српске, у Бањалуци, са студентима Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци и студентима Факултета политичких наука Универзитета у Београду који бораве у посјети  институцијама Републике Српске.

среда, фебруар 28, 2018 / 23:59

Овом приликом предсједница Цвијановић је истакла да је приоритетно опредјељење Владе Републике Српске улагање у образовање с нагласком на активности и мјере кроз унапређење студентског стандарда изградњом студентских домова, суфинансирањем исхране и смјештаја и подршку у провођењу пројеката студентских организација.

Говорећи о институцијама Републике Српске, предсједница Цвијановић је нагласила да су оне отворене и на располагању да подрже сваку добру иницијативу која доприноси унапређењу положаја студената.

Предсједница Владе Републике Српске пожељела је студентима пуно успјеха у даљем студирању, а студенти су се захвалили предсједници Цвијановић на пријему и гостопримству.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *