На Балкани викендом до 2000 купача – разлог за хваљење?

Туристички центар "Балкана" код Мркоњић Града препун је купача ових дана, а нарочито викендом када кроз овај центар прође од 1.500 до 2.000 посјетилаца из разних крајева. Осим Мркоњићана и Бањолучана, којих је највише, овог викенда био је и велики број Новосађана и Београђана. У овом туристичком центру, осим два језера, постоје и терени за […]

недеља, 5 августа, 2012 / 11:09

Туристички центар "Балкана" код Мркоњић Града препун је купача ових дана, а нарочито викендом када кроз овај центар прође од 1.500 до 2.000 посјетилаца из разних крајева.

Осим Мркоњићана и Бањолучана, којих је највише, овог викенда био је и велики број Новосађана и Београђана.

У овом туристичком центру, осим два језера, постоје и терени за одбојку, као и стаза за шетање, а освјежење се можде узети у новосаграђеном хотелу "Балкана".

Директор Туристичког центра "Балкана" Слободан Пузић рекао је да хотел има ресторан и терасу са по 200 мјеста, те да ће ускоро бити завршено 20 соба и један апартман, као и конгресна сала.

"Имамо и пет бунгалова који су увијек резервисани“, напоменуо је Пузић и додао да је у плану изградња тениских и фудбалских терена, као и велики ски-лифт.

Гости су задовољни јер је природа прелијепа, борова шума око језера пружа посебно расхлађење и ужитак, док се улаз не наплаћује.