Мурињо отпуштен

Према посљедњим информацијама из Реала, Мурињо одлази након састанка управе, па неће завршити сезону на клупи у посљедња два кола Ла лиге, пише Журнал. "Послије разговора са тренером постигли смо споразум да окончамо сарадњу прије завршетка сезоне. И клуб и тренер сложили су се да је прави тренутак да прекинемо сарадњу", рекао је Перез током […]

уторак, 21 маја, 2013 / 11:22

Према посљедњим информацијама из Реала, Мурињо одлази након састанка управе, па неће завршити сезону на клупи у посљедња два кола Ла лиге, пише Журнал.

"Послије разговора са тренером постигли смо споразум да окончамо сарадњу прије завршетка сезоне. И клуб и тренер сложили су се да је прави тренутак да прекинемо сарадњу", рекао је Перез током обраћања новинарима.

Ова вијест се јако брзо проширила Мадридом, а све је убрзао пораз у финалу Купа краља, као и Мурињово отаљавање посла у посљедње вријеме.

Прво је изгледало да ће он остати у клубу барем до краја првенства, али су челници одлучили да раскину уговор три године прије истека.

Наговјештава се да ће тим преузети Карло Анћелоти, а док он не дође из Париза посао ће водити тренер Реала Б Алберто Торил – против Сосиједада на Аноети и Осасуне на Сантјаго Бернабеу, наводи Журнал.