Мурињо отписао Дрентеа, Дијару, Леонеа и Каналеса

Тренер мадридског Реала Жозе Мурињо отписао је четворицу играча пред старт припрема за нову сезону, тако да су слободни у избору нове средине. Експедиција шпанског „краљевског клуба” отпутовала је у Лос Анђелес, где ће започети припреме, а међу 25 позваних играча није било места за Ласану Дијару, Педра Леона, Ројстона Дрентеа и Серхија Каналеса. Отписани […]

уторак, 12 јула, 2011 / 06:00

Тренер мадридског Реала Жозе Мурињо отписао је четворицу играча пред старт припрема за нову сезону, тако да су слободни у избору нове средине.

Експедиција шпанског „краљевског клуба” отпутовала је у Лос Анђелес, где ће започети припреме, а међу 25 позваних играча није било места за Ласану Дијару, Педра Леона, Ројстона Дрентеа и Серхија Каналеса.

Отписани играчи нису испунили очекивање минуле сезоне, а посебно је разочарао најпознатији међу њима, француски репрезентативац Дијара, којег је Мурињо тренирао још док је водио екипу Челсија.

Почетак припрема Реала пропустиће повређени турски интернационалац Хамит Алтинтоп, као и Аргентинци Гонсало Игуаин и Фернандо Гаго, који бране боје државног тима на Купу Америке.

Деветоструки европски првак, који у предстојећој сезони намјерава да прекине трогодишњу доминацију Барселоне, у недељу ће одиграти пријатељску утакмицу против Лос Анђелес Галаксија.