Мурињо: Челзи, ето ме

Досадашњи тренер Реал Мадрида Жозе Мурињо рекао је да ће до краја недјеље потписати уговор са лондонским Челсијем. Мурињо је синоћ, у телевизијској емисији посвећеној фудбалу – Пунто Пелота, рекао да ће његов повратак на Стамфорд Бриџ званично бити објављен у "наредних неколико дана". "У понедјељак идем у Лондон и до краја недјеље постаћу тренер […]

понедељак, 3 јуна, 2013 / 12:09

Досадашњи тренер Реал Мадрида Жозе Мурињо рекао је да ће до краја недјеље потписати уговор са лондонским Челсијем.

Мурињо је синоћ, у телевизијској емисији посвећеној фудбалу – Пунто Пелота, рекао да ће његов повратак на Стамфорд Бриџ званично бити објављен у "наредних неколико дана".
"У понедјељак идем у Лондон и до краја недјеље постаћу тренер Челсија. Осјећам да ме тамо људи воле, а то вам је у животу потребно. Живот је диван и кратак и морате да тражите оно што је најбоље за вас", рекао је Мурињо.

Мурињо ће тако послије три године отићи из Реал Мадрида и вратиће се у Челси, са којим је 2005. и 2006. године освојио Премијер лигу. Он је 2007. године напустио Стамфорд Бриџ због неслагања са власником клуба Романом Абрамовичем око буџета за трансфере. Португалац ће на клупи "плаваца" замијенити Рафаела Бенитеса, који је са клубом ове сезоне освојио Лигу Европа и треће мјесто у Премијер лиги.

Сајт Премијер лиге јуче је објавио вијест са данашњим датумом да је Морињо нови тренер Челсија, а Премијер лига се због тога извинила лондонском клубу објаснивши да је у питању грешка.Оставите одговор