12:44 Тужилаштво БиХ "преузело" случај Давида Драгичевића, али не истражује убиство, него повреду службене дужности12:34 Мјешовити тим: Министрица Давидовић обишла фудбалере са Дауновим синдромом12:30 Је ли могуће да ће коначно неко одговарати: Вишковић тражи одговорне за уништење 1.300 вакцина у Приједору12:19 Република Српска и Покрајина Војводина - специјално и паралелно управљање отпадом (провјерите јесу ли портпароли то добро превели у загради)09:59 Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака09:36 Фолклор у Хрватској: Јесте ли згрожени?08:18 Стоп лицемјерју: Српска и Србија се слажу са Хрватским поштама!19:21 ПДП након партијског састанка тражи од Вишковића да одговори да ли се Влада РС кришом задужила 800 милиона КМ17:05 Никола Дабић: Срдачан поздрав из Републике Српске за Шејлу Камерић16:46 Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?

МУП Српске подсјећа да је још на снази новчано разоружавање нације

Министарство унутрашњих послова Републике Српске позива власнике оружја који нису поднијели захтјев за замјену оружних листова за оружје за личну безбједност, а којима је истекао рок, да то могу да учине до 31 децембра ове године.

уторак, 30 октобра, 2018 / 20:29

На тај начин извршиће своју законску обавезу и избјећи ће санкције за прекршаје или кривична дјела предвиђена за незаконито посједовање оружја и муниције.

Подсјећамо власнике оружја да је уз захтјев за замјену, односно, поновно издавање оружног листа, потребно приложити увјерење о некажњавању, увјерење о невођењу кривичног поступка пред судовима у Републици Српској и БиХ и доказ о уплати таксе од 50,00 КМ у ову сврху.

Законом о оружју и муницији предвиђена је новчана казна у износу од 800 до 1.2 КМ за посједовање оружја за које је истекао рок важења оружног листа.Оставите одговор