МУП: Смртно страдали Драгичевић није се тукао са нећаком Дарка Ћулума

МУП РС очигледно прати друштвене мреже и портале, али реагује очигледно само када су личности из полиције у питању. Фронтал.СРБ још чека да се огласе поводом полицајца који држи нерегистрован аутомобил на службеном паркингу.

понедељак, март 26, 2018 / 19:52

У циљу објективног информисања јавности, Министарство унутрашњих послова Републике Српске демантује неистините наводе који су се појавили на одређеним порталима и друштвеним мрежама, да је једно од лица са којима је Давид Драгичевић имао физички сукоб у ноћи када је нестао, нећак директора полиције Дарка Ћулума.

На основу спроведене истраге, утврђен је идентитет три лица са којима је Драгичевић имао физички сукоб у ноћи у којој је нестао, те да међу истима није било сродника директора полиције Дарка Ћулума, нити било којег високог функционера Министарства.

Полицијски службеници настављају и даље са предузимањем потребних мјера и радњи у циљу отклањања свих евентуалних сумњи у вези с овим случајем.11 КОМЕНТАРА

 1. МУП РС мора употријебити све своје капацитете како би се овај случај довео до краја.

  Не смије се дати ни један промил шансе онима којима није циљ да родитељи пок. Драгичевића сазнају истину, него да МУП РС представе као легло криминала које треба укинути и ставити под надлежност заједничких органа.

 2. Не треба укинути МУП Републике Српске, њега треба очистити од оних којима тамо није мјесто.

  1. „Писмо мом другу Драгану Лукачу.
   Пријатељу, извини што ти пишем овако, али још се увијек плашим за свој живот и живот својих, а храброст препуштам храбријем од себе . Мада, ускоро ћу и ја сркупити храброст и показати све оно што знам и за шта имам доказе . Извини , молим те, објави ово писмо . Ратни друже и бивши пријатељу, уништио си све и дотакао дно овоземаљског живота , а судиће ти и Суд и Бог .
   Издао си нас који смо се борили , а васкрсао криминалце, сјецикесе и убице. Да сам знао да ће ми твоји оружје у главу упирати у службеним просторијама давно бих напустио овај МУП који ти водиш. Заборавио сам какав си човјек постао или си такав одувјек био. Побјегао си 2004. године, а сјети се шта је све предходило тим догађајима и шта све носиш на души. Нисам заборавио ни хотел Талију и проституцију која се тамо одвијала , ау којој си и ти учћествовао. Заборавио си да сви знамо за твоје везе са Слобом Станковићем и Регодићем. Знао си да се подводе дјевојке и жене, штитио и скривао криминал.Заборављаш да сам те већ једном пријавио за криминал, не тако давно, прије двије деценије.Тих година си отимао робу и изнуђивао новац, а убрзо си прешао у заштиту својих тајкуна. Од тада сежу твоје криминалне активности. О овоме постоји и више службених забиљешки и барем један видео снимак, а и бројни свједодоци попут Уроша пене, Жилета, мене .
   Спасио те Пеђа ћеранић звани голуб марксиста и сарадник ДБ-а, а касније и врли стручњак професор. Дошао си до дна Драгане. Убице Небојше Чубриловића још слободно шетају а лично си му гарантовао безбједности наредио да га чувају , а да ниси још нешто наредио? Ти од имовине имаш све као вишеглави арапин , имаш три пословна простора у Бања Луци ( два у Јеврејској и један у Краља Алфонса ), имаш и два стана у згради у Новој Враоши и два стана у Рафаиловцима ( сто метара од плаже) Имаш и кућу у Бања Луци , а у кући врхунски опремљену теретану и огроман украдени луксуз. Кућу су ти реновирале фирме које су добијале тендере у МУП.у ( Тектон, Ам Међугорје Њу Санатрон,СКАЈТехнолоџикс …) Исте фирме су помагале теби и другима . Намјестио си посао за радаре и униформе , а о томе ти је помогла ЈК која сада прича о твојим друговима из „КМ ТРАДЕ“ и СКАЈ -а .
   По полицијским управама си поставио кумове и криминалце , а сад их смјењујеш јер ти не дају довољно . Отјерао си „друга Спасоја“, Врачара ниси ни поставио ти , па га и не дираш. Лопова држиш у Добоју јер крије твоје другаре , у Бијељини си поставио друга лопова Жарка Ћосића , који својом имовинском картом превазилази и тебе. Српка Косорића лопова који ти је ишао на руку код убиства Новице Лукића постављаш у Источно Сарајево … , и друге чуваш и с њима паре дјелиш . Отјерао си момке из високотехнолошког криминалитета и још си рекао да ћеш главе да им скинеш.Е па зајебао си се Вишњић ти није заборавио , а хард дискови су још увјек ког њега . Е мој друже контролишеш трговину наркотика под изговором борбе за Републику Српску , а само нам колац у гроб забијаш. Ова земља је крвљу створена и умјесто да нам буде бољенама свамим даном све горе . Окружен си лоповима и ти си лопов и штитиш лопове. Зета уздижеш и постављаш , а ни један квалитет нема Свео си МУП на породични бизнис , на мафију . Скупљаш паре да будеш предсједник РС-а ,… е мој Драгане! Још једну ствар си заборавио био сам с тобом током рата ! Сјећам се „главомета“ са одсјеченом главом . Сјећам се и твог ратног возача и вожње мерцедесом. Сад мјењаш и постављаш, а некад си слушао и био човјек. Да ли си заборавио „главомет “ ? Сјећаш ли се бачене бомбе у подрум на Мејдану ? Сјећаш ли се Врбање и Мркоњић Града ? Можда заборављаш да људи имају само један живот и свега неколико пријатеља. Е ја ти желим дуг живот , а једног пријатеља имаш мање . Искрено, свједок покајник, ратни друг и човјек . Крајина је љута ….
   “ Кад је било све у крви зна се ко је био први“ – сад ти знаш ко сам , а ускоро ће и други !!! МИНИСТРУ ДРАГАНУ ЛУКАЧУ СРЕЋАН ПУТ У ПРДЕКАНУ ЖЕЛИ НАРОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ !!!

 3. Independent RS
  Ko,мислиш писац текста…вјероватно ти неће одговорити па се зато курчиш?
  Какве везе има овај текст са психијатријом? То да ли је истинит или није најбоље зна писац или онај коме је упућен.
  Психијатри би имали итекако посла прије свега у обради многих који су засјели на грбачу ове шачице народа, који урушавају сваку институцију, себе представљају као мале богове, власнике нечијих живота, да им је све дозвољено,…а курче се и арче као да иза себе имају државетину од 50 милона људи.

  1. Мислим да си прећеро…

   Ни једном ријечју ниси дао до знања да не вјерујеш свему што је тамо написано.

   Испашће да је одсијецање глава ИСИЛ научио од Срба.

   Није ми јасна поента шта си хтио постићи објављивањем овог писма?

   1. Да ли ја у нешто и некоме вјерујем или не вјерујем је моја лична ствар. Избацио сам текст у контексту горњег змајевог коментара.

    И моје је увјерење да имамо недостојног министра МУП-а, као и председника и премијера итд.(власт).
    Човјек је горе лијепо објаснио да се они међусобно познају по наведеним стварима, па се надам да ће се и разјаснити.

    Ако хоћеш баш, лично и не вјерујем и не желим да вјерујем у „главомет“ причу, али за остало сам прилично склон и да повјерујем.
    Шта’ш, материјалима за такав утисак су нас управо они сами годинама затрпавали, тако да у ту комуњарску замку, како је кривац онај који то гледа, износи,прича, критикује..а „папа и другови“ су непогрешиви ја не упадам.

 4. Славија,

  није тешко погодити ко је ово писмо написао, али ме чуди да си га баш ти пласирао на Фронтал и тако наш омиљени портал сврстао у ред сарајстанских за које је ово писмо вијест дана.

  Писмо је писао болестан човјек.

 5. @simo

  Pa i prešjednik je bolestan (psihički) čovjek pa vjerovatno zato i baljezga svaki dan na razne teme bez ikakve odgovornosti, a pošto je Aco Prelić bio kandidat za predsjednika, očito je da bi bilo svejedno i da je i on pobjedio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *