МУП РС: Дјецу превозе неисправни аутобуси

БАЊА ЛУКА – У акцији појачане контроле возила која врше превоз дјеце у Републици Српској утврђено је да су 72 аутобуса и 23 комби возила технички неисправна од укупно 170 аутобуса и 42 комбија, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске. На ванредним техничким прегледима утврђено је да је највише технички неисправних аутобуса – […]

четвртак, септембар 17, 2009 / 14:48

БАЊА ЛУКА – У акцији појачане контроле возила која врше превоз дјеце у Републици Српској утврђено је да су 72 аутобуса и 23 комби возила технички неисправна од укупно 170 аутобуса и 42 комбија, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

На ванредним техничким прегледима утврђено је да је највише технички неисправних аутобуса – 46 од укупно 93 контролисана било на подручју које покрива Центар јавне безбједности Бања Лука.

У акцији коју је на простору цијеле РС провела Управа полиције МУП Српске, технички неисправно било је 42,35 одсто аутобуса и 54,76 одсто комби возила од укупног броја контролисаних аутобуса и комби возила, наводи се у саопштењу.

Појачане контроле техничке исправности аутобуса и комби возила који врше превоз дјеце вршене су у оквиру републичке акције "Заштитимо дјецу у саобраћају" коју МУП РС организује током септембра поводом почетка нове школске године

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *