08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

МУП, ЕУФОР, дрон и латиничење

Домаћа и окупаторска безбједносна служба, према саопштењу МУП РС, дошле су до истог броја синоћ окупљених на Тргу Крајине, као и репортери Фронтал.СРБ, а на основу фотографија хеликоптерског дрона.

субота, 6 октобра, 2018 / 15:18

Без обзира што је свако објективан и лично присутан, а да је једном био на утакмици, могао потврдити да митинг подршке у тражењу Правде за Давида и СНСД заједно, не би могли напунити ни источну трибину на Градском стадиону у у Бањој Луци, о томе се разговара као да је у питању нека тешка завјера.

У острашћеној атмосфери поднијели би оптужбе да радимо за МУП РС, али да радимо за ЕУФОР и МУП РС који тај исти окупаторски ЕУФОР из неког неписменог разлога мора написати латиницом, то не би могли никако.

Писање српског језика наопослом и поштујући његово достојанство, била би једна од главних предизборних тема Фронтал.СРБ. Но, има времена. Или ћемо искоријенити латиничење, или ће оно искоријенити нас.4 КОМЕНТАРА

  1. E, kada je to MUP rekao, vjerujem.
    Inače, od one čuvene konferencije za štampu, vjerovanje moje u njih je neupitno. Njihova ažurnost u rasvjetljavanju ubistava, Vukelićevog, Nikolinog,… pokušaja Vladinog ubistva , slučaj zolja,… nije do njih, naravno, nego do britanskih i drugih obavještajnih službi, i onih iz federacije, sve da bi srušili naš institucije.
    Dokle bismo mi dogurali da nije stranaca i naše stoke koja im vjeruje, koja vjeruje svojim očima i ušima.