МУП, ЕУФОР, дрон и латиничење

Домаћа и окупаторска безбједносна служба, према саопштењу МУП РС, дошле су до истог броја синоћ окупљених на Тргу Крајине, као и репортери Фронтал.СРБ, а на основу фотографија хеликоптерског дрона.

субота, октобар 6, 2018 / 15:18

Без обзира што је свако објективан и лично присутан, а да је једном био на утакмици, могао потврдити да митинг подршке у тражењу Правде за Давида и СНСД заједно, не би могли напунити ни источну трибину на Градском стадиону у у Бањој Луци, о томе се разговара као да је у питању нека тешка завјера.

У острашћеној атмосфери поднијели би оптужбе да радимо за МУП РС, али да радимо за ЕУФОР и МУП РС који тај исти окупаторски ЕУФОР из неког неписменог разлога мора написати латиницом, то не би могли никако.

Писање српског језика наопослом и поштујући његово достојанство, била би једна од главних предизборних тема Фронтал.СРБ. Но, има времена. Или ћемо искоријенити латиничење, или ће оно искоријенити нас.4 КОМЕНТАРА

  1. E, kada je to MUP rekao, vjerujem.
    Inače, od one čuvene konferencije za štampu, vjerovanje moje u njih je neupitno. Njihova ažurnost u rasvjetljavanju ubistava, Vukelićevog, Nikolinog,… pokušaja Vladinog ubistva , slučaj zolja,… nije do njih, naravno, nego do britanskih i drugih obavještajnih službi, i onih iz federacije, sve da bi srušili naš institucije.
    Dokle bismo mi dogurali da nije stranaca i naše stoke koja im vjeruje, koja vjeruje svojim očima i ušima.

  2. Jbg, mora se od neceg zivjeti. Ja laprdam za sicu, a helikopterani, laprdaju za milijarde. Moje laprdanje nikoga nije ostetilo, njihovo je unistilo zemlju i narod. U materijalnom, duhovnom i demografskom smislu.

    Pozdrav tocki. Ja po U rjecniku, da vam se malo dodvorim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *