Мулен: Убиство новинара је одобрено

Пакистан је "одобрио" убиство новинара Салима Шахзада, изјавио је данас начелник Генералштаба америчких оружаних снага адмирал Мајк Мулен. Међутим, он није могао да потврди да ли је обавјештајна агенција ИСИ умијешана у убиство новинара. Пакистанска Влада је изјаву адмирала Мулена назвала "неодговорном". Шахзад је у мају киднапован недалеко од куће у Исламабаду. Његово тијело пронађено […]

петак, 8 јула, 2011 / 15:11

Пакистан је "одобрио" убиство новинара Салима Шахзада, изјавио је данас начелник Генералштаба америчких оружаних снага адмирал Мајк Мулен.

Међутим, он није могао да потврди да ли је обавјештајна агенција ИСИ умијешана у убиство новинара.

Пакистанска Влада је изјаву адмирала Мулена назвала "неодговорном".

Шахзад је у мају киднапован недалеко од куће у Исламабаду. Његово тијело пронађено је два дана касније у провинцији Панџаб.

У то вријеме су пакистански медији за његово убиство окривљивали обавјештајну агенцију.

Пакистанска Влада покренула је током протеклог мјесеца истрагу о убиству новинара.

Шахзад је радио за агенције "Азија тајмс онлајн", чије је сједиште у Хон Конгу и италијанску "Аднкронос" непосредно прије смрти објавио је вијест о инфилтрацији Ал каиде у редове пакистанске морнарице.

Организације за заштиту људских права назвали су Пакистан једним од најопаснијих мјеста за обављање новинарског посла, истичући да тамо постоји пријетња од исламистичких милитаната али и од војних и обавјештајних агенција.0 КОМЕНТАРА

 1. Значи истина је шта се шушка. Каубоји спремају отворени рат против Пакистана…
  Обама неки дан издаје упутства како да „Делте“ преузму пакистанске нуклеарне потенцијале, тобож због опасности од талибанске пријетње истима, а онда и обавјештава пакистанску владу да ће америчка војска „преузети контролу“ над нуклеарним арсеналом Пакистана, без питања и без најаве!?
  Плацдарм за рат против Кине и Русије се полако поравнава и асфалтира…

 2. Овај Фронтал коментаришем, а онај други само читам. Овај Божо Чукеранац је човјек којег трба клонирати и извозити, стиже друге зезати, исмијавати, зна односе у свијету, познаје топографију, географију, анатомију, књижевност, може причати и о борилачким вјештинама, тенису, фудбалу, атомска физика, војни односи, мултилатерална дипломатија, иринологија, полемологија, ма све зна. Свака част господине, волио бих упознати и лично тако великог човјека и природо талентованог који је капацитет као Монт Еверест. Немам ријечи. Нема демагогије без свезнадара.B-)

 3. pink panter, 08.07.2011. 22:04:48

  Божо је већ клониран! B-)

  Под Ањиним утицајем се поправља. А јесте човјек таленат и капацитет. Само никако да га питамо да ли и под Џомбићевом влашћу још вијек зарађује 500 КМ дневно.

  Велики поздрав!

 4. Божо Чукеранац, 08.07.2011. 16:32:30
  Ma kakvi.To je samo retorika radi retorike.
  Pa nece grom u koprive a osim toga nece kukavni pacovi na mungose.Ovi se izivljavaju samo na dobro slabijima.
  Perceta oni ne mogu odbiti iole jacoj zemlji.

  pink panter, 08.07.2011. 22:04:48
  Ne kontam komentar.Ako se ne slazes u redu,das komentar i nogom u dupe.Ili cuti.Medjutim biti samo kontra necije opaske bez ikakvog objasnjenja je bezveze.
  Ako je neko i lupio,sta stim?
  Objasni mu (i ostalima) zasto nije u pravu a ne ovako…
  Osim toga,ko je ovdje “strucnjak“,niko…ovdje se samo iznosi misljenje…

 5. pink panter, 08.07.2011. 22:04:48

  Госи’н Sellers,морам вам признати да нисам баш савладао ту „иринологију“!??? Можда сте мислили на ИРМОЛОГИЈУ, ту понешто и знам, али што се тиче демагогије, апдејтујем се свакодневно, к’о Касперски антивирус, и то уназад два’ес година, а нарочито задњу годину откако се бакћем са овим Фронталима…:D
  Ту се демагогија шири експоненцијално као антракс у петријевој посуди а на храњивој подлози…B-)

 6. Ах, то!B-) Крамбамбули… Крамбамбули панч…

  Један савјет, мистер Селерс: Имате смисла ш’о рек’о народ, али морате лекторисати текстове. Скоро сваки има испуштена слова или мисмечинг!
  Дешава се то сваком, али треба поново прочитати и исправити.
  Здравпо!:D

Оставите одговор