Мтел лига за Андроид апликације

Компанија „м:тел“ и ове године организује такмичење за најбољу Андроид апликацију под називом „Андроид лига 2“, чији наградни фонд износи 30.000 КМ, саопштено је из ове компаније. Наградни фонд распоређен је на пет најбољих апликација у категорији појединачних и пет најбољих у студентској категорији. Прва награда у обје категорије износи 5.000 КМ, друга 4.000 КМ, […]

понедељак, април 30, 2012 / 09:29

Компанија „м:тел“ и ове године организује такмичење за најбољу Андроид апликацију под називом „Андроид лига 2“, чији наградни фонд износи 30.000 КМ, саопштено је из ове компаније.

Наградни фонд распоређен је на пет најбољих апликација у категорији појединачних и пет најбољих у студентској категорији.

Прва награда у обје категорије износи 5.000 КМ, друга 4.000 КМ, трећа 3.000 КМ, четврта 2.000 КМ, а пета 1.000 КМ.

Награђујући знање и добре идеје, "м:тел" жели да створи базу апликација које ће бити доступне свима који користе телефоне нове генерације у БиХ.

Један од услова за учешће у овом такмичењу управо и јесте употребљивост апликације на локалном нивоу, као и да буде израђена на једном од три службена језика у БиХ.

У такмичењу могу да учествују искључиво држављани БиХ, појединци и студенти, старији од 16 година, као и малољетна лица уз писано одобрење родитеља/старатеља.

Потребно је да учесници попуне пријаву за конкурс, укратко опишу апликацију, те приложе најмање два приказа екрана апликације и икону апликације у високој резолуцији, и пошаљу до првог октобра ове године на адресу androidliga@mtel.ba.

Готове апликације требало би да буду достављене у периоду од 2.10 до 31.10.2012. године, а побједници ће бити проглашени у децембру ове године.

Детаљније информације о "Андроид лиги 2" налазе се на адреси androidliga@mtel.ba.

Сви заинтересовани за ново такмичење могу да се пријаве од данас и освоје вриједне награде, истиче се у овом саопштењу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *