МСД Требиње, опет: Деманти лажних МСД

Млади социјалдемократи Општински одбор Требиње најенергичније демантују наводно саопштење, такође Младих социјалдемкрата Требиња, а поводом најновијих политичких дешавања у свом граду. Старије саопштење се односи се на став младих социјалдемократа у вези актуелних дешавања у Oпштинском одбору странке. – Нама је још увијек непознато ко је аутор овог текста који су неки медији објавили а […]

уторак, октобар 16, 2012 / 12:13

Млади социјалдемократи Општински одбор Требиње најенергичније демантују наводно саопштење, такође Младих социјалдемкрата Требиња, а поводом најновијих политичких дешавања у свом граду.

Старије саопштење се односи се на став младих социјалдемократа у вези актуелних дешавања у Oпштинском одбору странке.

– Нама је још увијек непознато ко је аутор овог текста који су неки медији објавили а нема уопште ни потпис предсједника или потпредсједника МСД као ни печат странке.
Нису нам познати ни налогодавци оваквих писања али ускоро ће бити познато ко је аутор свега, али знамо да је неко неовлаштено узео наш лого и потписао са млади социјалдемократи  – каже се у данашњем саопштењу.

МСД наглашавају да постоје недобронамјерни елементи који желе да наруше јединство, како унутар МСД Требиње тако и међу кандидатима за одборнике. Очита је намјера, кажу социјалдемократи, да се изношењем низа клевети, измишљотина и подметања жели створити слика како постојећи кадрови СНСД нису спремни да носе промјене које су услиједиле изборним резултатом.

– Наша странка као и увијек до сада спремна је за нове изазове и неће посустати у презентацији политичког програма и идеологије и социјалдемократије јер тврдимо, а и увјерени смо да за омладину нашег града и РС је једино ово прави избор. Све инсинуације одбацујемо и за нас само представљају један од покушаја нарушавања постигнутог дигнитета наше организације.  Као увијек до сада, МСД Требиње реаговаће на монструозне покушаје скрнављења дигнитета и истрајаће на свом путу да идеју соцјалдемократије да на здрав, поштен и људски начин шири међу младим  – пишу МСД.

Они моле све разумне уреднике штампаних и електронских медија да са пажњом провјере све анонимно достављене чланке и покажу минималан ниво професионалности и претходно их обавијесте о једностраним намјерама тих недобронамјерника, закључује се у саопштењу.

Предсједник ОО МСД Требиње
Лазар Брковић

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *