Монтенегрин у Србији: Дипломатска порно афера у Београду

На више популарних порнографских интернет сајтова недавно се појавило неколико снимака Горана Савића, члана административно-техничког особља Амбасаде Црне Горе у Београду, у друштву београдских „лаких дама“.

понедељак, април 30, 2018 / 19:16

Они су убрзо затим уклоњени, преносе Гамавести.

Како преноси портал у питању је службеник амбасаде Црне Горе. Како се саопштава, поменути снимци свесно су објављени са циљем уцене Савића и добијање новчаних накнада за уклањање истих, али се не искључује могућност да се у наредном периоду појави још сличних, на којима су забележене његове интимне радње.

Даље се истиче да се Савић поред ових ствари, бави и обавештајним радом у корист Црне Горе, те да је неретко злоупотребљавао своју супругу, службеницу једног од државних органа Републике Србије, уз чију је помоћ обезбеђивао разне видове логистичке подршке за своје пријатеље из црногорског криминоалног миљеа, наводе Гамавести.

Како се наводи, поред таквих лица, за исте потребе је злоупотребљавао и дипломатске контакте које је остваривао по редовној службеној дужности на тај начин, поред српских закона, кршећи и Бечку конвенцију о дипломатским односима. Са друге стране, према речима неколико „лаких дама“, које су, како се наводи међу црногорским дипломатама у Београду, Савић је често имао много чудније захтеве, наводе Гама вести.1 КОМЕНТАР

  1. Naguzili ga da mu pokažu da prate njegov rad . Vjerovatno tokom seksa viče ili traži od kurve da viče:
    – Aleksandar Vučić!
    Pa su njegovi zahtjevi označeni kao čudni iako je to sasvim normalno u nekrofilskoj Srbiji koja se godinama pali na ubistvo na nasipu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *