Момир Малић предсједавајући Вијећа народа РС

Избором Момира Малића за предсједавајућег Вијећа народа Републике Српске, а Зорана Липовца и Мирослава Микеша за потпредсједавајуће завршено је конституисање овог тијела. На данашњој сједници Вијеће народа донијело одлуку да предсједавајући Клуба Бошњака Мујо Хаџиомеровић обавља функцију потпредсједавајућег из реда бошњачког народа док тај клуб не предложи свог кандидата за ту дужност – рекао је […]

понедељак, децембар 27, 2010 / 13:38

Избором Момира Малића за предсједавајућег Вијећа народа Републике Српске, а Зорана Липовца и Мирослава Микеша за потпредсједавајуће завршено је конституисање овог тијела.

На данашњој сједници Вијеће народа донијело одлуку да предсједавајући Клуба Бошњака Мујо Хаџиомеровић обавља функцију потпредсједавајућег из реда бошњачког народа док тај клуб не предложи свог кандидата за ту дужност – рекао је Малић новинарима.

Он је навео да је Клуб Бошњака напустио сједницу пошто није прошао њихов кандидат Мирасад Ђапо за предсједавајућег Вијећа.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић истакао је да је Вијеће народа конституисано без кршења Устава РС или Пословника о раду.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *