Модни хит прољеће/љето 2020: Маска за подбрадак

Изненађује вас наслов, јер Фронтал.РС није магазин у којем би очекивали савјете типа: Уколико нисте задовољни вашим подбратком, глобални тренд вам омогућава да одложите одлазак код пластичног хирурга?

среда, 29 априла, 2020 / 14:33

Можда ви лично мислите да је оваква одјећа за знојење нешто што ви никада не би допустили себи да обучете без маске, те да овај одјевни предмет изненађује (не толико онима којима би пало на памет да га произведу, већ онима што би им се десило да га обуку), но Фронтал.РС ипак није магазин који естетску хирургију сматра нечим здраворазумским.

Самим тим и куповину непрактичних одјевних предмета за непропорционално велику цијену, само зато јер је на томе нечији робни жиг, који дјеца из Африке и Азије праве по петнаест часова дневно за пет долара.

Самим тим и расправу о њима. Ми чак немамо ни таг који се зове Мода. Камоли рубрику.

Ова фотографија, као и многе друге неухваћене у Бањој Луци, заправо показују моћ државног апарата, који опет код нас издаје потпуно непотребна наређења, која на све то (што је и још горе) нико, свјесно и са предумишљајем – не поштује.

Чим се то дешава, дакле да и властодржац и грађанин унапријед рачунају да се неке мјере неће поштовати, то обесмишљава не само модни укус, већ све нас приближава економијама Африке и Азије у којима сасвим нормално у творницама раде малољетна дјеца. Нечија, туђа, дјеца.

И поред нашег једанаестогодишњег неискуства у таквој врсти тематике, ми ћемо свој модни преглед Сезоне прољеће/љето 2020. наставити.1 КОМЕНТАР

 1. Јуче сам гледао филм “ Умоболница на осами“,некако ме подсјећа на тренутно стање у Републики. Лудаци су на превару преузели лудницу и сада у улози доктора нас лијече. Лично нисам пушач и од првог дана тврдим да је маска болест,ко је радио под маском зна да то нимало није лако. Непрестано под маском удишем топао ваздух.
  Мени то није нормално и маску носим минимално,ако баш морам.
  Др. Предраг Кон је први дан је рекао да нема потребе носити маску на отвореном.
  Која је сврха носити маску док се возите сами у ауту?
  Маске смрде и док су сасвим нове,ко зна какве колико су старе,како су складиштене и чије ратне резерве смо присиљени да носимо.
  Фронатлоид се само придружио терору над људима славећи мјере и казне у ванредном стању које изгледа никада неће престати.